yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3-Iron / 빈집 (2004)
(28-01-2011, Saat: 23:40)katana yazdı: Iste Kim Ki Duk'un farki. Hiçbir sey anlatmadan bu kadar çok seyi baska hangi yönetmen ve senarist anlatabilirdi ki.
Ekleme için tesekkürler. Emeginize saglik.

Onay Alkis
Muhtemelen izledigim en orjinal ve en etkileyici filmdir. Sözlü diyalog içermedigi halde gözyasi döktürebilir, bir kaç gün hayalet gibi dolasmaniza neden olabilir. Sanatin "suskun" hali olmasina ragmen halen "en iyi" listelerinde boy göstermesiyle ne kadar ses getirdigini görebiliriz kanimca. Wink
(25-08-2011, Saat: 21:24)aRchi- yazdı: Muhtemelen izledigim en orjinal ve en etkileyici filmdir. Sözlü diyalog içermedigi halde gözyasi döktürebilir, bir kaç gün hayalet gibi dolasmaniza neden olabilir. Sanatin "suskun" hali olmasina ragmen halen "en iyi" listelerinde boy göstermesiyle ne kadar ses getirdigini görebiliriz kanimca. Wink

Aynen katiliyorum. Atkilic
Begendigim filmlerden biri. Paylasiminiz için tesekkür ederim. Smile
Jae Hee'ye bayildigim için izledigim bir filmdi...Gerçekten kelimeler olmadan da anlasilabilecegini anlatan bir filmdi..Konusma neredeyse hiç yoktu...Açikçasi enteresan bir filmdi..Daha önce bu kadar az konusma olan bir film izlemedim hiç..Çocuk hayalet oldu resmen çocukcagiz kiz yüzünden girdi hapse...Kiz anlatsaydi girmeyecekti..Ben bekledim kizin konusup anlatmasini ama anlatmadi..Zavalli çocuk ne hallere geldi neler çekti...
Ben de 2 gün önce seyrettim...Gerçekten sözsüz masumiyetin ,sevginin yogun biçimde anlatildigi film...Neredeyse konusma degil oglan hiç konusmyordu kiz sadece en sonunda sarangheyodiyordun.Neyse spoiler vermeyelim Biggrin Sonu gerçekten güzel baglanmsti.Izlemeynlere tavsiyee Smile

Çok beğenerek izlemiştim. İzlemeyen arkadaşlar mutlaka izlemelisiniz. Smile
ayy nu filmi izlerken bastım kahkayı evvelen..filmi izliyoruz 10 dk mı ne geçti filmi korece izlediğimizi farkettik.. uzun zamanolduğu için net hatırlamıyorum süreyi...
lakin o müddete kadar konuşma yok..
ama nediyim güzeldi..
konuşmadan anlaşmayı sevenler adına gayet güzeldi bence.. Smile
Konusunu okuyunca yok benlik degil izlemiyeyim demistim ama yorumlardan cok etkilendim izleyelim bari

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi