yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
Ödüllere gelin, ödülleri verdikten sonra da gidin. Biggrin
Junho, bebeğim ne adamsın. Kalp Zuhaha

Khunnie'm. Bence herkes kendini senin gibi sevmeli. Sarmaş dolaş. Biggrin
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
02.09.2013-Chansung's Twitter

''사회와는 다르게 자연은 그저 있는 그 자체만으로 나에게는 많은 도움이 되는구나….''
''Unlike society, nature is a great help to me just by being there...''
''Çoğu kişinin aksine, doğada bulunmam bile bana müthiş yardımcı oluyor...''

02.09.2013-Min Jun's Twitter

''형 사랑이 제일 낫나요 정말????"@jypnation: 박진영(J.Y. Park)_놀만큼 놀아봤어(Had enough parties)_Teaser Video http://www.youtube.com/watch?v=kl5wDRX8dcA …''
''HYUNG, IS IT TRUE THAT LOVE IS THE BEST????"@jypnation: 박진영(J.Y. Park)_놀만큼 놀아봤어(Had enough parties)_Teaser Video http://www.youtube.com/watch?v=kl5wDRX8dcA''
''ABİ, BU AŞKIN EN İYİSİ OLDUĞU DOĞRU MU????@jypnation 박진영(J.Y. Park)_놀만큼 놀아봤어(Had enough parties)_Teaser Video http://www.youtube.com/watch?v=kl5wDRX8dcA''

01.09.2013-Taecyeon's Twitter

''이번주 후아유 촬영을 마무리하구 회식을 했습니다~ 너무 좋은분들과 남은 시간이 2주밖에 안남은게 너무 아쉽고 저에게 해주시는 좋은 말씀 새겨듣겠습니다~ 오늘 팬미팅에서 만난던 어린핫티들도 촬영장에서 만나는 우연도 있었구요~ 이제 들어가서 자야죠~''
''After wrapping up the filming for Who Are You this week, had a get-together dinner~ It's really disappointing that I've got only 2 weeks left to spend with these wonderful people, I will definitely bear in mind all the good words said to me~ I also coincidently met the young Hottests I'd seen at the fan meeting before at the filming site~ Now really must go and sleep~''
''Who Are You'nun bu haftaki çekimlerini de yaptıktan sonra, beraber yemek yedik~ Bu muhteşem insanlarla geçireceğim sadece 2 haftamın kalması çok hayal kırıklığı verici, burda bana söylenilen tüm güzel sözleri hep hatırlayacağım~ Aynı zamanda çekim alanından önce hayran buluşmasında gördüğüm genç Hottestlarla raslantı sonucu karşılaştık~ Şimdi gerçekten gidip uyumalıyım. ~''

Tatlı şeylerr yaa Biggrin
03.09.2013-Chansung's Twitter

''머리땜에 그런가.. 이상하게 코가 커보여서 그런가.. 기분 탓인가.. 날씨가 좋아서 패기있게 생얼 셀카인데.. 바보같네..ㅋㅋㅋㅋ''
''Maybe it’s because of the hair.. Maybe because the nose looks strangely big.. Or is it because of the mood.. A no make-up selca in good spirits because of a nice weather, but.. I look like an idiot…ㅋㅋㅋㅋ''
''Belki de saçım yüzünden.. Belki burnumun nedense büyük gözükmesinden..Ya da ruh halim yüzünden... Güzel hava yüzünden keyfi ve makyajsız çekilmiş bir fotoğraf, ama.. Bir aptal gibi gözüküyorum... kekekeke''

[Resim: rz46.jpg]

03.09.2013-Chansung's Twitter

''각도랑 표정 때문인가봉가…''
''Must be cuz of the angle and the expression…''
''Açıdan ve duygudan böyle çıkmış olmalı...''

[Resim: en5i.jpg]

03.09.2013-Junho's Twitter

''2PM 5주년! 정말 감사드립니다. ^^''
''2PM 5th anniversary! Thank you so much. ^^''
''2PM'in 5. yıldönümü! Çok teşekkür ederim. ^^''

[Resim: joa0.jpg]

03.09.2013-Nichkhun's Twitter

''Forever Jim-Seung~ 영원한 짐승들!!! 사랑한데이~~♥♥ @Jun2daKAY @taeccool @0430yes @dlwnsghek @2PMagreement211 ♥♥ ''
''Forever Jim-Seung~ Beasts forever!!! Love ya~~♥♥ @Jun2daKAY @taeccool @0430yes @dlwnsghek @2PMagreement211 ♥♥''
''Sonsuza kadar Jim-Seung~ Canavarlık sonsuza dek!!! Seviyorum~~♥♥@Jun2daKAY @taeccool @0430yes @dlwnsghek @2PMagreement211 ♥♥''

[Resim: j0su.jpg]

04.09.2013-Taecyeon's Twitter

''Hottests all around the world!! Thank you for being with us!! Until we meet again, here my self picture~♥♥''
''Hottestlar her yerde!! Bizimle olduğunuz için teşekkürler!! Tekrar görüşene kadar, işte fotoğrafım~♥♥''

[Resim: nphi.jpg]

04.09.2013-Wooyoung's Twitter

''NEW HAIR CUT.''
''YENİ SAÇ KESİMİM. ''

[Resim: kee6.jpg]

07.09.2013-Nichkhun's Twitter

''KOALA KHUNNNNNNNN~~~ don't forget to get your own set!! = ]''
''KOALA KHUNNNNNNNN~~~ setinizi almayı unutmayın!! = ]''

[Resim: gpja.jpg]

07.09.2013-Taecyeon's Twitter

''이거 귀엽징~~?''
''This is cute, right?''
''Tatlı, değil mi?''

[Resim: ao16.jpg]

08.09.2013-Minjun's Twitter

''ARIGATOU^^ PAN. K DESU 안녕하세요 판케이 입니다 ㅋㅋ #YAZOO #PAN_K #AISHITERU''
''THANK YOU^^ THIS IS PAN. K. HELLOㅋㅋ #YAZOO #PAN_K #LOVEYOU''
''TEŞEKKÜR EDERİM^^ KARŞINIZDA PANDA. K. MERHABA KEKE #YAZOO
#PAN_K #LOVEYOU''

[Resim: 00e6.jpg]

Panda! Çok tatlı yaa. Biggrin

Emeğine sağlık Deniz. ^^
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Sıpalarım ya! Kalp
Okcat'ten bende istiyorum. T.T
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
10.09.2013-Nichkhun's Twitter

''Hello world!!!!! = ]''
''Merhaba dünya!!!! = ]''

[Resim: 3c7w.jpg]

10.09.2013-Wooyoung's Twitter

''IM SO 배고빠.컥컥''
''IM SO HUNGRYYY. *gasp*''
''ÇOK AÇIMMM. *huh, olamaz*''

[Resim: q8ax.jpg]

10.09.2013-Taecyeon's Twitter

''한국에 들어오니 옥캣인형이 똭!!
샘플이지만 넘넘 귀여버ㅠㅠ''
''Once I come back to Korea the Ok-cat doll BAM!!
It's just a sample, but it's sho sho cuteㅠㅠ''
''Koreye bir döndüm mü Ok-kedi peluşu PATLADI!!
Bu sadece bir örnek, ama çok çok tatlıㅠㅠ''

[Resim: 5wda.jpg]

10.09.2013-Taecyeon's Twitter

''사진을 안올렸네... Okcat coming soon~~''
''I didn't upload the pic huh... Okcat coming soon~~''
''Bu sefer fotoğraf yüklemedim huh... Okcat yakında geliyor~~''

+Canlar, Wooyoung'ın *gasp*'ını *huh, olamaz* diye çevirdim ne yazmış bu kız demeyin, o hani olamaz gerçekten açım diyerek üzülmüş olduğunu gösteriyor. Biggrin Nasıl yazacağımı bilemedim açıklama yapayım dedim. ^.^

Wooyoung ben sana yaparım ki yemek !! Heart
[Resim: c3lv2.jpg]
11.09.2013-Taecyeon's Twitter

''피자와 콜라 끝나는 타이밍에 똭! 감사드립니당~~ 잘먹을게요~~ 차안에서흐흐흐''
''Right when we ran out of pizza and cola BAM!! Thank you~! I'll enjoy it~ Inside the car heuheuheu''
''Pizzamızın ve kolamızın bittiği doğru BAM!! Teşekkürler~! Tadını çıkaracağım~ Arabanın içinde heuheuheu''

[Resim: jve9.jpg]

15.09.2013-Taecyeon's Twitter

''후아유 마지막씬찍으러 출발?하려는데 드라마스텝들이 차를 꾸며줬네요~~ㅋㅋㅋ 풍선과 아이스크림케이크까지~♥ 갔다올게요~~''
''Was about to go out for the final Who Are You scene shooting, but the drama staff members decorated the car~~ㅋㅋㅋ All the way to balloons and ice-cream cake~♥ I’ll be back~~''
''Who Are You'nun son çekimlerini tamamladıktan sonra çıkmak üzereydim bir baktım ki çalışanlar arabayı süslemişler~~kekeke Sonuna kadar balonlar ve dondurmalı pasta~♥ Geri döneceğim~~''

[Resim: qg1d.jpg]

15.09.2013-Chansung's Twitter

''날씨 좋으니 셀카한장.. 생얼생얼... 햇빛이 강해서 다행이야..^^''
''The weather's good, so here's a selca. Bare face. Good thing it's really sunny ^^''
''Hava güzel, buyrun fotoğrafım. Tüm yüzüm ortada. Güneşli olması çok güzel ^^''

[Resim: yd0p.jpg]

16.09.2013-Taecyeon's Twitter

''후아유 종방연~ 다들 수고하셨구 꼭 다른작품에서 만나길!''
''Who Are You closing~ Everyone worked really hard, I hope to see you all at another drama!''
''Who Are You bitiyor~ Herkes çok sıkı çalıştı, sizi bir sonraki çalışmada görüşmek üzere!''

[Resim: wp8r.jpg]

18.09.2013-Nichkhun's Twitter

''Sky's the limit!! Just get on your bike and start riding towards your dreams!! Have a happy day people!! = ]''
''Sınır gökyüzü!! Kap bisikletini ve hayallerine doğru sür!! Herkese mutlu günler!! =]''

[Resim: nhk9.jpg]

+Chansung, selca'nı yerler senin bebek! Kalp

Bir grupta herkes mi karizma olur ya Bilmiş Çok tatlılar Smile
[Resim: 0y41.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi