yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM Photo of The Day
Invicible Youth sanırım bu. Biggrin
Aferin benim civdeğime, elinden her iş geliyor. Şalvarlı bile tatlısın civdek! Abaza
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
06.09.2012
2PM Photo of The Day / Günün 2PM Fotoğrafı

[Resim: 31499548319284170367114.jpg]

Junho sen beni Woo'yla mı aldatıyorsun? Dodgy
Melis, söyle Woo'ya maymunumun peşini bıraksın bak. Onu ben kendimi tescilledim! bee
Şu an Junho'yu nasıl kıskandım biliyor musun? Junho'yu geç o kağıt paçasını. İnsan olarak geleceğime kağıt olarak gelseymişim şu Dünya'ya! Dodgy Arkadaş Woo'da vakkumlamış resmen, ayıp ayıp aile var be adam! Aglama
Hande, şimdi sakince o mause'yi yanına bırakıyorsun, yüzüne su çarpıp beni buluyorsun. Ama sakince tamam mı? Saklan

Woo... Abaza

Aynen ya Woo resmen vakumlanmış. Dodgy Çok kötü bir oyun bu ya. Angry
woo yoυɴɢ ♥
[Resim: c11g3.gif]
woo'm ~ Infınite ~ 2PM

(06-09-2012, Saat: 8:09)mls.mls yazdı: Şu an Junho'yu nasıl kıskandım biliyor musun? Junho'yu geç o kağıt parçasını. İnsan olarak geleceğime kağıt olarak gelseymişim şu Dünya'ya! Dodgy Arkadaş Woo'da vakkumlamış resmen, ayıp ayıp aile var be adam! Aglama

Maymunum gidiyor elden... Aglama
Şuan o kağıt parçasını ben de acayip kıskandım. Adalete bak, kağıt parçası bile benden şanslı be. cry
(06-09-2012, Saat: 12:57)HyunJoongG yazdı:
(06-09-2012, Saat: 8:09)mls.mls yazdı: Şu an Junho'yu nasıl kıskandım biliyor musun? Junho'yu geç o kağıt parçasını. İnsan olarak geleceğime kağıt olarak gelseymişim şu Dünya'ya! Dodgy Arkadaş Woo'da vakkumlamış resmen, ayıp ayıp aile var be adam! Aglama

Maymunum gidiyor elden... Aglama
Şuan o kağıt parçasını ben de acayip kıskandım. Adalete bak, kağıt parçası bile benden şanslı be. cry

Bunların ilk çıktıkları zamanda oynadıkları Mouth to Mouth oyununda sunucu kadın düşen kağıtları toplayıp 10 dolara satıyorum almak isteyen bana gelsin diyordu. Abaza
Değil 10 dolar, 1000 dolar veriririm yahu. Abaza

(06-09-2012, Saat: 12:42)minho_k-oppa yazdı: Hande, şimdi sakince o mause'yi yanına bırakıyorsun, yüzüne su çarpıp beni buluyorsun. Ama sakince tamam mı? Saklan

Woo... Abaza

Evet Deniz. Yüzüme su falan çarpmama gerek kalmadı. Birden fotoğrafı görünce uyandım ve sinir damarlarımda dolanıyor. Ama yine de sakinim, sadece oyun.
Hem Woo adam gibi adam tamam mı? Aglama Aglama
[Resim: c3lv2.jpg]
(06-09-2012, Saat: 13:48)woohande yazdı:
(06-09-2012, Saat: 12:42)minho_k-oppa yazdı: Hande, şimdi sakince o mause'yi yanına bırakıyorsun, yüzüne su çarpıp beni buluyorsun. Ama sakince tamam mı? Saklan

Woo... Abaza

Evet Deniz. Yüzüme su falan çarpmama gerek kalmadı. Birden fotoğrafı görünce uyandım ve sinir damarlarımda dolanıyor. Ama yine de sakinim, sadece oyun.
Hem Woo adam gibi adam tamam mı? Aglama Aglama

Kim öyle değil dedi ki can? Onay
Hepsi adam gibi adam, sadece oyun. Bilmiş

(06-09-2012, Saat: 14:02)minho_k-oppa yazdı:

Deniz ya.cry cry
[Resim: c3lv2.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi