yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.43/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2NE1 Fan Club {Turkish Black Jack }
[Resim: huel.jpg]

[Resim: qkkh.jpg]

[Resim: g1mqn.jpg]

[Resim: 25yr.jpg]
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
[Resim: owbd.jpg]

[Resim: 8xh5.jpg]

[Resim: wdzy.jpg]

[Resim: twmp.jpg]

K-POP
LEE CHANGSUB
[Resim: b5wn.jpg]

[Resim: mtj3.jpg]

[Resim: gjdi.jpg]

K-POP
LEE CHANGSUB
[Resim: k8j0.jpg]

[Resim: 86x5.jpg]

[Resim: kb3r.jpg]

K-POP
LEE CHANGSUB
2ne1111 <3
İS NOT MY STYLE

[Resim: 9fdf9e91jw1egfxpvxzh5g20b409ghdv.gif]
(17-05-2014, Saat: 21:52)Blingbling* yazdı: 2NE1 Announce 'Gotta Be You' MV Release Date!

2NE1 'Gotta Be You' Klibi Yayın Tarihini Duyurdu

2NE1 "Gotta Be You" klibi yayın tarihini duyurdu.

YG şirketi grubun 5.yıl dönümünü kutlamak için fanlara hediye bir klip yayınlayacak. 2NE1'ın ikinci uzun albümü 'CRUSH'tan "Gotta Be You" şarkısı Teddy ve Masta Wu tarafından bestelendi, Teddy ve Choi Pil Kang tarafından yazıldı ve Choi Pil Kang tarafından düzenlendi.

Blingbling*

2NE1 have announced the release date for their "Gotta Be You" music video!

The YG Entertainment group will be celebrating their 5th anniversary since debut by revealing the MV to fans. "Gotta Be You" is a track, composed by Teddy and Masta Wu, written by Teddy and Choi Pil Kang, and arranged by Choi Pil Kang, from 2NE1's second full-length album 'CRUSH'.

17.05.2014 - allkpop

[Resim: ps8c.jpg]
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Img-wink 
Ben bu fanclub'e üye değilimişim.Büyük bir eksiklik benim için Biggrin benide eklermisiniz... ^^
[Resim: vd1r.png]
(29-06-2014, Saat: 17:58)~ Shing Shang ~ yazdı: Ben bu fanclub'e üye değilimişim.Büyük bir eksiklik benim için Biggrin benide eklermisiniz... ^^

Ekliyorum canım kardeşim... ^^ Opucuk
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Bir şey sormak istiyorum. Park Bom ve uyuşturucu hakkında birkaç haber çıktı. Acaba bunun aslı nedir? Bilen var mı acaba??
(01-07-2014, Saat: 18:20)bad_mjj yazdı: Bir şey sormak istiyorum. Park Bom ve uyuşturucu hakkında birkaç haber çıktı. Acaba bunun aslı nedir? Bilen var mı acaba??

Resmi açıklama görmedim ben yada resmi bir rapor. YG açıklama yapmadı, yaptı ise henüz haberim yok.
Ama ünlülerin çoğu uyuşturucu kullanıyor ülkelerinde bazıları ilaç olarak kullanılsa bile yasak. Kullanıcı ise Amerika'da yaşarken bile alışmış olabilir. En kısa zamanda doktor ve dava raporları yayınlanır. Olarlar doğruda olabilir, yalanda. Bir olay yakalayıp farklı bir yöne çekilmiş ise Bom'a yazık olacak.
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi