yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2011 Korean Government Scholarship Program for an Undergraduate Course
(08-12-2010, Saat: 18:08)Wando yazdı:
(08-12-2010, Saat: 18:03)kübüs yazdı: Basvurumu yolladim ama ne derece sansliyim bilmiyorum...
Açikçasi pek umudum yok. Biggrin Eger basvuran varsa söylesin ona göre dua edecegim. Biggrin

Basarilar Kübra. Onay Müjdeli haberler alman dilegiyle. Alkis Sarhos

Tesekkür ederim Sinan abi... Smile Tüm yardimlarin için sagol... Smile
(08-12-2010, Saat: 18:03)kübüs yazdı: Basvurumu yolladim ama ne derece sansliyim bilmiyorum...
Açikçasi pek umudum yok. Biggrin Eger basvuran varsa söylesin ona göre dua edecegim. Biggrin

Hayirli olsun Kübüs. Bende basvurdum. Smile Merak ettim de... Acaba Korece'yi hangi seviyede biliyorsun?
Kore'de animasyon üzerine egitim almayi her seyden çok isterim ya, bu sene 1. sinifim. Bakalim 4 sene boyunca çalisip bu bursu kazanmayi planliyorum, yüksek lisans için hayirlisi. Bu arada basvuran arkadaslara da sans diliyorum.
Basvurular yarin mi açiklanacak?
Ya ilk elemeyi geçip ikinci elemede lise diplomamin olmamasi yüzünden kalmisim...
Seneye tüm belgelerim tam olarak tekrar basvuracagim...
Seneye de kabul etmeyinde göreyim... Dodgy Of ya, acaba kim kazandi bursu? Merak ettim...
Neyse kazanan kisiye basarilar... Aglaelsalla

TOPIK puanina baktilar mi? Ya da söyle sorayim, dil puani istediler mi? Ben sirf bu yüzden basvurmamistim. Sad
Kim kazandiysa basarilar. Smile
[Resim: tvqq9bg.gif]
gözleri gökte olsaydı,yıldızlar da onun yüzünde;
utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı.
tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi...♥ ♥ ♥●•٠·˙

Kübra TOPIK puanina falan baktilar mi? Ve kazananin kim oldugunu ben de çok merak ediyorum. :S Her kimse onun yerinde olmayi çok isterdim. Biggrin
Gitmek istiyorum burdan herşeyden ve herkesten uzak bi yere gidip uzun bi süre dönmemek istiyorum.. :S
Kesinlikle yerinde olmayi isterdim. Tebrikler kazanan kisiye. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi