yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2011 Korean Government Invitation Program
Çok güzel fotograflar. Darisi basimiza. Smile
[Resim: 2m5dreq.jpg]

[Resim: 11brxvb.jpg]

[Resim: 16bm1zp.jpg]

[Resim: 2wprvpe.jpg]

[Resim: 2say1pl.jpg]
[Resim: vcrxag.jpg]

Dragonfly.
[Resim: 24dgfts.jpg]

[Resim: 2h5ljqh.jpg]

[Resim: 4v3cqe.jpg]

[Resim: 359lt1t.jpg]
Çok güzel fotograflar canim, paylastigin için tesekkürler... Umarim ileride hep birlikte de gidebiliriz. Smile
[Resim: imagescaty6id4.jpg]

Hatice harika paylasimlar. Gittigini duymustum. Orada benim de olmam lazimdi ahh ah... Sarhos
Çok iç açici fotograflar ama sehir olarak, yemek degil. Yemekleri hiç albenili durmuyor yav. Biggrin

Orada Türkleri görünce ne kadar sevimissindir degil mi? Insan yabanci bir yerde kendi topragini görünce nasil mutlu olur.
Senin adina sevindim. Çok güzel bir ani oldu. Hayalin de gerçeklesmis oldu. Smile
Bir dahakine hep beraber gitmek dilegiyle... ^^

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Insallah birliktede gidebiliriz. Yemek öyle böyle halloluyor Selin'im. Insan açta kalsa yeterki Kore'yi göreyim diye pek sorun etmiyor açikcasi. Biggrin Türkleri görünce çok sevindim elbetteki. Beni gören zaten arkamdan 'selamün aleyküm' diye bagiriyor. Biggrin Fotograflarini koyduklarimla sadece selamlastik. Ama diger tanistigimiz Türklerin her biri ayri ayri çok yardimci oldular sag olsunlar. Smile Biri memleketimin insani diyerek tanistigimiz anda hemen döner ikram etti bize, digeri gecenin yarisinda dondurma verip, nereye gidilir, nasil gidilir diye tarif etti. Sag olsun numarasini falan verdi lazim olursa diye. Smile Ailesinin fotografini falan gösterdi, Koreli bir bayanla evlenmis ve dünya tatlisi bir kizlari olmus. ^^ Namdemunda da iki Türk kiz ögrenciyle ayni saticidan alisveris yaparken: "Aaa sizde mi Türksünüz?" diyerek tesadüfen tanismis olduk. Sasirtici ama daha çok sevindirici anilar oldu benim için. Allah sizede nasip eder insallah. Smile
[Resim: 1zz50ueug.jpg]

[Resim: o6xiew.jpg]

3.gün
[Resim: jtx8ap.jpg]

[Resim: iwu5mw.jpg]

[Resim: 20a445k.jpg]
The Kims of Gwangsan bas ailesinin evi, Kimchi ve Injeolmi yapma deneyimimiz.
[Resim: 2a6uv5e.jpg]

[Resim: 2dgqs15.jpg]

[Resim: 53scbq.jpg]

[Resim: n6pzt4.jpg]

[Resim: 5nqaex.jpg]
[Resim: 29as11c.jpg]

[Resim: zohq9x.jpg]

[Resim: 33wbdsg.jpg]

[Resim: 35ktwfm.jpg]

[Resim: aynhvl.jpg]
[Resim: wrbasw.jpg]

[Resim: 23ssz2u.jpg]