yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2010 Song Il Gook Takvimi
Bu konuyu görmedigime inanamiyorum tebrikler Papatya almissin izni.Alkis Ben hepsini çok begendim ama özellikle temmuz, eylül ve ekim çok hos. Super Tesekkürler Papatya. Smile
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

Bu takvimi hazirlayan ve Gentle'ya ve song19'a ekleyen ve bana sitemize eklemem için izin veren sevgili Hooi benimde üyesi oldugum song19'da bu sunumum için tesekkür etmis. Onay
Ben song19'da Korea-Fans'in ve 2010 Song Il Gook takvimin linkini vermistim, o da girmis bakmis ve bana mesaj yazmis. Size mesaji ekliyorum.Smile
Dear papatya, I had visited your site and I am appreciate that you had initialed oph on the calendar, thank you.

Demek istedegim artik Çin'den, Kore'den ve Honk Kong'dan bizim de yakindan ilgilenen arkadaslarim var.Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

Muhtesem bir çalisma yapmislar ellerine saglik. Bizimle paylastigin için senin de eline saglik papatya. Opucuk Bir süredir masaüstümü süslüyor bu takvimler. Smile
(14-11-2009, Saat: 22:32)Yagmur-Perisi yazdı: Muhtesem bir çalisma yapmislar ellerine saglik. Bizimle paylastigin için senin de eline saglik papatya Opucuk Bir süredir masaüstümü süslüyor bu takvimler. Smile

Evet harika bir takvim olmus. Onay
Ooo masaüstünü süslemesi de çok güzel. OnayOpucuk
Song II Gook Ve Papatya

Çok güzel olmus. Smile)
Gerçekten harika yapilmis Emine abla size bir sey sorcagim sizin videonuzu Song'a ulastiran bir tanisdiginiz vardi onun araciligi ile ülkemize çagirsan belki gelir?AllahraziDurtuk

Evet çok güzel olmus. Ve ben hastayim bu adama ya gerçekten özellikle Jumong'ta sevdim Denizler Imparator dizisi ile pekistirdim. Ya çok tatli en azindan Tarihi Kore dizilerinde!..
Bu takvimlerin yapraklarini koparmaya kiyamam ben. Smile 2011'de de atmam saklarim. Smile Keske renkli yazicim olsaydi da kagida bastirabilseydim. Sarhos
Emine abla ve Hooi'ye tesekkürler. Smile
Içinde Song'un bulundugu hersey çok harika.

(23-11-2009, Saat: 1:28)elisaveta yazdı: Takvim gerçekten çok güzelmis hele Song hepsinde birbirinden daha da güzel bu güzel görüntüleri düzenleyenlere ve paylasanlara çok tesekkür ederim.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Çok güzel olmus hemde ay ay yapmissin.
Çok emek vermissin. Ellerine saglik. Çok begendim.Onay
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC