yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2009 SBS Drama Awards (2009 SBS Dizi Ödülleri)
http://www.youtube.com/watch?v=-CqNm48wVEM
Jang Geun Seok la So Ji sub neler konustular çok merak ettim ya çildirdi herkes orda aklini mi çelecek Oppamin ne yapacak Biggrin sanirim salondaki en güzel kadini sordu Allahim çok sinir bozucu anlayamamak Lee Jun Kii de sevgi sözcükleri etti durdu meraktan çatladim yaa tanitim için tesekkürler Tugba Jang Geun Seok off bu çocuk bende her konusmasinda felaket merak uyandiriyor çok sakaci oldugundan olsa gerek Opucuk

Ben Sunucu'ya takildim gülüse bak bitiyorum ya Cidden insanin bir gülümsemesi bu kadar tatli olabilirmi yaa??
Kendi Soruma kendim cevap vereyim Iste Jang Geun Seok la So Ji Sub un neler konustugunun Türkçe açiklamasi ayni zamanda So Ji Sub un en popüler 10 star ve en iyi Aktör konusmalari

Jang Geun Seok la So Ji Sub

GS: Harika karin kasin hit olmustu.
Insanlar günlük hayatlarinda nasil antreman yapmalilar;anlatabilir misin?

JS: Yeteri kadar mutlulukla yeyin,ondan sonra eger biraz vaktiniz varsa 30 dakika ya da 1 saat egzersiz yapin.Saglikli olmanizi saglayacaktir.
Fanlar:Wooo

GS: :Seyirciler simdi…

JS: : Yayin içindi…Gerçekten bu bedeni yapilandirmak için çok egzersiz yapmak gerekiyor.(Kendi bedenini kast ediyor)

GS: :Karin kaslarini sikilastirmak gerektigini kast ediyorsun degil mi?
Yakin zamanda bir ropörtajini gördüm,bir sonraki projende melodram çekmek istedigini söyledin.
Bugün burada birçok güzel aktris var.Eger melodram çekmek için birini seçseydin kimi seçerdin?

JS: :Pek çok…
Kim Sun Ah burada oldugunu söyledi.

GS: Açikçasi arkadan görülebilir degildi.Kim Sun Ah gözlerinden birçok laser isini yakiyordu.
(Bizdeki yesil isik yakma deyiminin es anlamlisi olsa gerek)

Türkçe Çeviri: helen

En popüler 10 star

Tesekkürler.Cain and Abel’i meydana getirirken çok zorlandim.Diziyi tamamlamak 3 yil sürdü.Çok zorlandim ve çok sey ögrendim.Bu seref Cain and Abel kadrosuna ve aktörlerine gitmeli.Bu serefi onlara havale ediyorum.Tesekkürler.

Türkçe Çeviri: helen

En Iyi Aktör Ödül Konusmasi

Tesekkür ederim.Daha öncede dedigim gibi Cain And Abel e inanarak bu ise girdim.Tüm C&A personelini bana güvenen ve beni takip eden oyuncu arkadaslarimi takdir ediyorum.Beni sessizce destekleyen her zaman arkamda olan fanlarim (bas parmagi yukarida ) en iyisi .Beni seven ailem annem ve babama da tesekkür ederim sizi seviyorum. Saglik dolu mutlu yillar.

Türkçe Çeviri: angelus2097

Inigilizce ve Korecesi

Interview with Jang Gun Seok
GS: 명품 복근이 굉장히 화제가 됐어요. Your masterpiece belly muscle was a hit.
일상생활에서 시청자들이 쉽게 트레이닝할 수 있는 방법, 뭐가 있을까요?
How for people to train in daily life, can you tell us?
JS: 기분 좋게 많이 드시고, 시간이 조금 날 때 30분이나 1시간 운동 해주는 게
Eat enough happily, then, if you have a little time, excercise 30 minutes or 1 hour
건강에 도움이 될 거라고 생각합니다. it will help your health.
fans: Wooo~
GS: Yeh audience are now...
JS: 이건 방송용이구요. It was for broadcasting,
실재로는 운동을 정말 많이 해야 몸을 그렇게 만들 수 있습니다.
actually, you must excercise really a lot to build this body.
GS: 복근을 쥐어 짜야 되는 거죠? You mean you must squeeze the belly muscle, don't you?
얼마전에 소지섭씨 인터뷰를 본 적이 있는데요, 차기작은 멜로를 하고 싶다라는 말씀을 하셨어요.
Not long ago, I saw your interview, you said you want to do a melodrama for your next work.
오늘 이 자리에도 너무나 나름다운 여배우들이 많은데,
Today here are so many beautiful actresses
이 중에서 한 여배우와 멜로를 하고 싶다. 어떤 분이 있을까요?
if you choose one actress to do a melodrama with, who would you choose?
JS: 너무들 많으셔갖고... So many
여기 있다고 말씀하시네요. 김선아씨. She said here she is. Kim Sun Ah ssi.
GS: 사실, 뒤에서는 안보였겠지만, 김선아씨가 엄청난 레이저를 눈에서 발사하고 계셨어요.
Frankly, it wasn't visible from behind, Kim Sun Ah was firing lots of laser beam from her eyes.

Kim Seo Hyung:
Actually I dreamed last night, I saw So Ji sub in my dream.

Speech of 10 popular stars prize:
감사합니다. 제가 카인과 아벨이란 드라마를 하면서 너무나 고생을 많이 했는데
Thank you. I suffered so much doing Cain and Abel.
드라마 끝나는데 3년 걸렸습니다. 고생도 많이 했고 많이 배웠습니다.
It took 3 years to finish this drama. I suffered a lot and learned a lot.
이 영광은 카인과 아벨 스탭들 배우들, 그분들께 이 영광을 돌리겠습니다.
This glory should go to Cain and Abel staffs and actors, I will transfer this glory to them.
감사합니다. Thank you.

Speech of Excellent actor prize:
감사합니다. 아까도 얘기했지만 카인과 아벨이란 드라마를 하면서 너무나 고생 많았는데
Thank you. As I said already, I had hard work doing Cain and Abel.
끝까지 믿고 따라준 우리 스텝들 배우들 너무나 감사드리고요.
I really appreciate to staffs and actors who trusted and followed me to the end.
아 위에 서니까 또 떨리네요. Ah as I'm standing here, I feel nervous.
그리고 항상 힘들 때나 기쁠 때 뒤에서 응원해주는 우리 팬들 감사합니다.
And when I feel hard or happy, who always support me from behind, my fans (thumb up), thank you.
그리고 마지막으로 제 부모님 항상 사랑하고 감사합니다. 올해도 건강하십시오.
And lastly, my parents, I always love you and thank you. Please be healthy this year too.
감사합니다. Thank you!

Credit:Soompi Thank you soo much for translation Saturn Opucuk
ah askim Jang Geun Suk yerim seni ya Opucuk neden bu kadar tatlisin ki Ofkeli kizlarin her konusmaya bagirip çagirmasina sinir oldum askimi bir dogru konusturmadilar A.N.Jell grubunun :d üyelerinin ödül almasina çok sevindim ya Happy0064 askim 2.ödülünde ismi açiklaninca çok sasirdi senin alman sartti zaten bebisim sasirma :d bu arada So Ji Sub'in utangaç bir yapisi mi var ben mi yanlis anladim ama çok iyi bir oyuncu oldugu kesin Onay Jang Geun Suk'umu askimi tekrar gördüm çok sevinçliyim bu arada Park Shin Hye giyinmeyimi bilmiyor anlamadim ya Saskin neyse Hong Ki ve Yong Hwa her zamanki gibi sik ve tatliydilar Abaza orda olmak vardi belki bende o kizlar gibi bagirirdim:img-hysterical:
Jang Geun Seok'un ödül almasina sevindim. Önceki dizilerde hep ikinci planda duruyordu ama You're beautiful'da sonunda basrol ve kizin asik oldugu adam rolünde görebildik nihayet Biggrin
evet oppamin utangaç bir yapisi oldugu dogru.
"En iyi çift" ödülünü ne C&A ne de You're Beautiful alabildi, ilginç Biggrin

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
ÇOK GÜZEL YA.PARK SHIN HYE NIN ELBISESI TATLI IDARE EDERDE AYAKKABISINA TAKILDIM BEN

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi