31-12-2009, Saat: 13:58
Muhtesem Kraliçe dizisinin ödül alacagini biliyordum ne güzel bir duygudur onlar için videolarda çok güzeldi tesekkürler
|
2009 MBC Drama Awards (2009 MBC Dizi Ödülleri)
|
|
31-12-2009, Saat: 13:58
Muhtesem Kraliçe dizisinin ödül alacagini biliyordum ne güzel bir duygudur onlar için videolarda çok güzeldi tesekkürler
31-12-2009, Saat: 14:28
(31-12-2009, Saat: 4:00)se7en(tuana) yazdı: Uhm Tae Woong ödül alirkenUhm Tae Woong nasil heyecanlanmis. Kizlar nasil bagiriyor. Ödül almasina çok sevindim dogrusu. :=) Bidam'dan firsat kalmyabilir saniyordum.
Hakkınızı helal edin. ~
31-12-2009, Saat: 15:30
Diger videolar...
![]()
Hakkınızı helal edin. ~
31-12-2009, Saat: 21:01
en çok ödülü muhtesem kraliçe almis
Temiz liste:
(credit:dramabeans)WINNERS LIST - KAZANANLAR Daesang (Grand Prize): Büyük Ödül Go Hyun-jung (Queen Seon-deok) Drama of the Year: - Yilin Dizisi Queen Seon-deok Top Excellence, Actress: Üstün Basarili Ödülü, Bayan Kim Nam-joo (Queen of Housewives), Lee Yo-won (Queen Seon-deok) Top Excellence, Actor: Üstün Basarili Ödülü, Erkek Uhm Tae-woong (Queen Seon-deok), Yoon Sang-hyun (Queen of Housewives) Excellence Award, Actress: Basarili Ödülü, Bayan Lee Hye-young (Queen of Housewives), Go Na-eun (Assorted Gems) Excellence Award, Actor: Üstün Basarili Ödülü, Erkek Kim Nam-gil (Queen Seon-deok), Choi Chul-ho (Queen of Housewives) New Actress: En Iyi Yeni Aktris Seo Woo (Tamra the Island), Im Joo-eun (Hon) New Actor: En Iyi Yeni Aktör Yoo Seung-ho (Queen Seon-deok), Lee Seung-hyo (Queen Seon-deok) Popularity Award: - Popülerlik Ödülü Lee Junki (Hero), Seo Woo (Tamra the Island) Golden Acting Award, Miniseries Category: Altin Oyunculuk Ödülü, Miniseri Kategorsi Kim Chang-hwan, Na Young-hee (Queen of Housewives) Golden Acting Award, Serial Drama: Altin Oyunculuk Ödülü, Haftasonu Dizisi Kim Young-ok, Jung Hye-sun (Assorted Gems) Golden Acting Award, Supporting Role: Altin Oyunculuk Ödülü, En Begenilen Rol Ahn Gil-kang (Queen Seon-deok), Seo Young-hee (Queen Seon-deok) Golden Acting Award, Veteran Actor: Altin Oyunculuk Ödülü, Kidemli Aktör Jung Ae-ri (I Can’t Stop), Kang Nam-gil (Creating Destiny) Best Couple Award: En Iyi Çift Ödülü Kim Nam-gil, Lee Yo-won (Queen Seon-deok) Child Actor Award: En Basarili Çocuk Oyuncu Ödülü Nam Ji-hyun (Queen Seon-deok), Lee Hyung-shik (Enjoy Life), Jeon Min-seo (Job Well Done) Lifetime Achievement Award: Yasam Boyu Basari Ödülü writer Park Jung-ran (I Love You, Don’t Cry), MBC talent director Choi Jae-ho, baseball commentator Heo Gu-yeon) PDs’ Award: PD Ödülü Shin Goo (Queen Seon-deok) Family Award: Aile Ödülü Enjoy Life Writer of the Year: Yilin Senaristsi Kim Young-hyun, Park Sang-hyun (Queen Seon-deok), Park Ji-eun (Queen of Housewives) Radio, Top Excellence Award: Radyo, Üstün Basari Ödülü Sohn Seok-hee (Sohn Seok-hee’s Attention Focus) Radio, Excellence Award: Radyo, Basari Ödülü Park Myung-soo (Park Myung-soo’s 2 o’clock Date), Shin Dong (Shin Dong, Kim Shin-young’s Shimshimtapa) Radio, Newcomer: Radyo, En Iyi Yeni Sanatçi Tae-yeon (Tae-yeon’s Good Friends)
Hakkınızı helal edin. ~
01-01-2010, Saat: 18:06
Queen Seon Duk'un bütün ödülleri toplamasina sasmamak lazim
Daha ne diyelim ki muhtesem bir esere imza atmislar ve bu ödüllerin hepsini ve çok daha fazlasini hak ediyorlar.Dizide ve bu konu da emegi geçen herkese tesekkürler
01-01-2010, Saat: 18:32
heheh..^_^
queen seon duk büyük bir basari kazanmis en çok sevindim ödül ise tabiki Uhm Tae-woong üstün basarili ödülü^_^..~~ ![]() ![]() ![]() ![]() ~tebrikler yushin sshi..~~
05-01-2010, Saat: 21:09
05-01-2010, Saat: 21:10
19-03-2010, Saat: 19:25
(Son Düzenleme: 19-03-2010, Saat: 21:59, Düzenleyen: yesimyildiz.)
Tek kelimeyle harika hiç sasirmadim zaten olmasi gereken buydu
![]() ama en çok üstün erkek oyuncu ödülünü Kim Nam Gil'in alamadigina üzüldüm ![]() geri kalan hepsi hepsi haketti :atkilinc:
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|