Lee Da Hae çok güzel çikmis bu resimde erkek olsam asik olurdum
Yoon Eun Hye hakikaten babaanne gibi olmus
:img-hysterical: ya Goo Hye Sun'a ne demeli 
Chae Si Ra çok zarif olmus gerçekten yasina ragmen çok güzel bir bayan
tesekkürler Tugba

2009 KBS Drama Awards (2009 KBS Dizi Ödülleri)
|
Lee Da Hae çok güzel çikmis bu resimde erkek olsam asik olurdum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-01-2010, Saat: 22:30
hiç deme o zaten tam fiyasko kirk yilda ödül aliyosun adam akilli giyin okuldan kacmis gelmis hanimefendi
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
04-01-2010, Saat: 0:08
04-01-2010, Saat: 0:30
Kore'de sanirim uzun kiyafet giyip yandan kocaman bir bacak yirtmaci olmasi moda herhalde. Çogu ünlünün kiyafeti bu sekilde çünkü. O dikkatimi çekti.. :img-hysterical::img-hysterical:
Konu ve tanitim içinde çok tesekkür ederiz Tugbacim. Çok güzel olmus konu.. ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Yoon Eun Hye'i öyle görünce çok sasirdim. Kimse kusura bakmasin ama çok çirkin gözüküyor..Lee Dae Hee çok seker, her zamanki gibi
![]() ![]() ![]()
05-01-2010, Saat: 15:09
bayanlarin hiç birinin kiyafeti güzel degil hepsi çok rüküs Yoon Eun Hye tek kelimeyle berbat giyinmis gerçekten babaanne gibi olmus
21-03-2010, Saat: 4:32
KBS deki diziler gerçekten çok zorlayiciydi.Ama Iris hakediyodu gerçekten.En büyük basari ödülü de lee byung a verilmis zaten:atkilinc: Kiyafetlere gelince en güzeli lee da hee..çok seker olmus.Sade ve hoss
![]() ![]()
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
21-03-2010, Saat: 16:22
jandi okul kiyagetiyle mi gelmis... :O ama tatli olmus
le dae hae wuuu söze görek yok çok güzel olmus yalniz yoon eun hyei höremedim kim soe eun da fena degildi ![]()
16-04-2010, Saat: 15:40
Bizleri bilgilendirdigin için tesekkürle Tugba abla.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|