yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2009 KBS Drama Awards (2009 KBS Dizi Ödülleri)
Lee Da Hae çok güzel çikmis bu resimde erkek olsam asik olurdum Abaza Yoon Eun Hye hakikaten babaanne gibi olmus Igrenc :img-hysterical: ya Goo Hye Sun'a ne demeli AbazaIgrenc Chae Si Ra çok zarif olmus gerçekten yasina ragmen çok güzel bir bayan Abaza tesekkürler Tugba Opucuk
hiç deme o zaten tam fiyasko kirk yilda ödül aliyosun adam akilli giyin okuldan kacmis gelmis hanimefendi
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(01-01-2010, Saat: 15:27)sunshine yazdı: [Resim: kbsawards.jpg]

[Resim: kbsawards28.jpg]

Tanidik yüzleri görmek güzel. Smile Bilgiler için tesekkür ederiz..
Kore'de sanirim uzun kiyafet giyip yandan kocaman bir bacak yirtmaci olmasi moda herhalde. Çogu ünlünün kiyafeti bu sekilde çünkü. O dikkatimi çekti.. :img-hysterical::img-hysterical:

Konu ve tanitim içinde çok tesekkür ederiz Tugbacim. Çok güzel olmus konu.. Alkis
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Yoon Eun Hye'i öyle görünce çok sasirdim. Kimse kusura bakmasin ama çok çirkin gözüküyor..Lee Dae Hee çok seker, her zamanki gibiSmile KBS'ye özel mi böyle kötü giyinmisler anlayamadim ama erkekler bir nebze daha iyilerBiggrin Detaylar için tesekkürler TugbaOpucuk
bayanlarin hiç birinin kiyafeti güzel degil hepsi çok rüküs Yoon Eun Hye tek kelimeyle berbat giyinmis gerçekten babaanne gibi olmus
KBS deki diziler gerçekten çok zorlayiciydi.Ama Iris hakediyodu gerçekten.En büyük basari ödülü de lee byung a verilmis zaten:atkilinc: Kiyafetlere gelince en güzeli lee da hee..çok seker olmus.Sade ve hossOnaykiyafeti süper kendisi dee..Sarhos
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
jandi okul kiyagetiyle mi gelmis... :O ama tatli olmus
le dae hae wuuu söze görek yok çok güzel olmus
yalniz yoon eun hyei höremedim
kim soe eun da fena degildi Biggrin
Bizleri bilgilendirdigin için tesekkürle Tugba abla. Alkis
Valla Koreliler nasil bu isin içinden çikacak bilemiyorum.

Hepsi çok güzel ben ayrim yapamiyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi