Herkesin 2009'dan bir beklentisi var.Peki ya Kore'den beklentiniz neler?

Anket 2009'da Kore'den Beklentileriniz? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Kore Tükiye ilişkilerinin çoğalması | 7 | 21.21% | |
Kim Jeong Hoon'un Türkiye'de konser vermesi | 8 | 24.24% | |
Japon Çin pazarları gibi Kore pazarlarının açılması | 6 | 18.18% | |
Daha çok Kore restaurantı açılması | 6 | 18.18% | |
Daha çok üniversiteye Kore dili ve ed. bölümü açılması | 6 | 18.18% | |
Toplam: | 33 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Konuyu Oyla:
2009'da Kore'den Beklentiniz Neler?
|
03-01-2009, Saat: 18:39
benim koreden beklentilerim yeni neseli güzel tarih konulu diziler bu arada konu için tesekkkürler...
03-01-2009, Saat: 18:47
dbsk gelse hiç fena olmaz
![]() ![]() ...sufiyye falls in love...
ALWAYS KEEP THE FAITH
04-01-2009, Saat: 17:40
türkiye ve kore iliskilerinin artmasi güzel olurdu =) ve tabiki kore dili egitimi veren okullarinda ^__^
[Our's NOT fake!] B2ST Fan Club ·◦ ··●� 2PM Fan Club �●·· ◦· F.T İSLAND FAN CLUP
04-01-2009, Saat: 17:50
Bana göre Kore ile olan iliskilerimiz daha iyi olmali ama kim jeong hoon Türkiye'ye gelse hiç fena olmaz. 2009'un HEPIMIZE GÜZELLIKLER GETIRMESI DILEGIYLE! Sloganimiz yine de TAO KI MANSE(YASASIN TÜRKIYE) olsun.
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
05-01-2009, Saat: 19:48
kim jeong hoon'un konser vermesi
06-01-2009, Saat: 13:58
Iki ülke halkida birbirini çok seviyor ama siyasi ve diplomatik açidan iliskiler yeterli düzeyde degil bence Türkiye Kore ye güzel bir sekilde tanitilsa, karsilikli yatirimlar yapilsa mesela Korede bir pasa lokantasi duyunca çok hosuma gitti koreliler orayi çok seviyorlarmis Böylelikle de Türk kültürü bir nebze olsun tanitildi bunun disinda bir kaç yer daha var ama dilegim bunlarin artmasi ve iki ülkenin gerek kültür yönünden gerek sanayi açidan daha siki iliski içinde olmalari ve birbirlerini daha yakindan tanimalari Konserlerde fena olmaz Bizim sanatçilarimizda o ülkeye gitsinler böylelikle karsilikli hayranlik dahada artar
![]() ![]()
30-03-2009, Saat: 15:58
benim beklentim bizlerin oraya gitmemiz için imkanlarin verilmesi ve dil kurslarinin acilmasi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi