yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 x 8 Song! / 1999
2 x 8 Song!

[Resim: logo1w.jpg]

Alternatif İsim: 2 x 8 Song! / 2x8
Yayınlandığı Tarih: 1999
Durum: Devam etmekte, 2x8 Song! 14 yakında çıkacak.
Yazar: Shin Ji-sang
Sanatçı: Shin Ji-sang
Tür: Drama, Okul Hayatı, Shoujo (Shoujo: kızlar için yapılan anime ve mangalardır. Romantizm teması üzerine kurulurlar.)
Tip: Kore Mangası (soldan sağa doğru okunur.)

Özet:

Okul ona yeni bir baslangıc ve görünüşte lanetli kaderinden kurtulmak için yeni bir yol verecektir. Felaket ona ilk gün içinde gelir ve sadece parayı ve müziği seven grubun vokalisti Chun Hyuk en utanç verici sırrını öğrenir. Yu Goon Goon ve onun en iyi arkadaşı Da-Jung, lise hayatı mahvolmadan önce Chun Hyuk ve diğer grub üyelerinin ağızlarını kapatmak için bir yol bulabilecekler mi? Da-Jung onlarla bir anlaşma yapmak istiyor; ama bunun için ne kadar yüksek bir fiyat ödeyecek?

Çeviri: hwang-hu

English

Alternative Name: 2 x 8 Song / 2x8
Years of Released: 1999
Status: Ongoing, 2x8 Song! 14 is coming next.
Author: Shin Ji-sang
Artist: Shin Ji-sang
Genre: Drama, School Life, Shoujo (Shoujo: Amine and manga are made ​​for girls.It installed on the theme of romance)
Type: Korean Manhwa (Read from left to right.)

Summary:

School will bring a fresh start and a way to break free from her seemingly cursed fate. Disaster strikes before she even arrives for her first day at school and a most embarrassing secret is discovered by Chun Hyuk, an aspiring band vocalist who loves only money and music. Can Yu Goon Goon and her best friend, Da-Jung, find a way to shut the mouths of Chun Hyuk and his fellow band members before her high school life is ruined? Da Jung wants to make a deal with the guys but how high a price are the girls willing to pay?

Source
Paylasim için tesekkürler. Onay
Bilgilendirme ve tanitim için çok tesekkürler.^^Biggrin
Heyu süper olmus Biggrin
Tesekkür ederim Cool
Konusu güzel... Fotografi da ayri bir güzel. Smile
Tesekkürler. Biggrin
Tanitim için tesekkürler. ^^
Degisikmis konusu.

Zaten bu Kore mangalari lise hayatini eline alinca normal olmasi pek mümkün olmuyor Biggrin

Tanitim için çok sagol Selen'imOpucuk

Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay
Farkliymis konusu.Tanitim için tesekkürler.Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi