yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2. Ankara Bulusmasi (15.08.2009)
15 Agustos 2009 tarihinde saat 14.00'te

Ankara Kizilay Karanfil sokak dost kitabevi önü

yeni paylasimlarda bulunmak ve güzel bir gün geçirmek için herkesi bekleriz

gelebilicek olanlarin özel mesajla mail adresini yollamalarini rica ediyorum (=
Ben geliyorum. OnaySmileSmile
Bu seferki bulusmaya gelemiyorum malesef çünkü Ankara'da olmayacagim...Gidecek olanlara simdiden iyi eglenceler,eminim bu seferkine daha çok kisi katilacaktirSmile Tanismak isterdim yeni geleceklerle...:img-cray:
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Ne güzel vallahi doymuyorsunuz bulusmaya. Biggrin Ben daha 1.sini bile yapamadim. Sad
Umarim bundada güzel eglenirsiniz. Smile Resimlerinizi büyük merakla bekliyorum. ..
Seçil Karatoprak
Çok isterdim ama benim finallerim var evden adimi atamiyorum disari gidecek olanlara iyi eylenceler diliyorum.Smile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Neden bu kadar sik toplaniliyor ki?
Arayla yapsak da çok üye katilsa?!..
=)

Sik dedigin iki haftada bir olucak.He denirseki haftaya olsa gelirim ona göre bi ayar çekeriz kimseden ses çikmadigi için ben basligi böyle açiyorum sonuçta basliklarda fikir toplamak için.Arti zaten ramazan geliyo büyük bir ihtimalle bu son bulusma olur gerisi ramazandan sonraya artik çok kisi olmasi gerekmiyo toplanmak için uyan gelir uymayanida artik baska zaman bekleriz.
olabildigince erken veriyorum haberi herkes ayarlayabilsin kendini diye ama sanirim yine uymuycak çok kisiye olsun sorun degil bizim için. xD
Bu sefer Ulustaki Kore anitina gitmeyi düsünüyoruz tabi farkli bi fikri olan varsa seçeneklere açigim.
Off ya gelebilme ihtimalim %50 kesin gidebilcek arkadaslara simdiden iyi eylenceler diliyorum ins. bende gelebilirim .1.bulusmayida kaçirdim.
http://www.korea-fans.com/forum/1-ankara...#pid577553
Ilk bulusmamiz iste böyle geçti.
Bu karelerde yer almak isteyenleri bekleriz Smile
Themis geliyor, ben geliyorum. Elifçim sen?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi