yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✿✿1. Korea-Fans Yaz Yarismalari / Kazananlar ✿✿
Arkadaslar ben de bu yarismaya katilanlardanim hiçbirinde 1. olamasam da Biggrin dereceye girdim çogunda. en güzel manzara resminde 13. yarismaciydim.iste resmim:

açiklama:ben bu resmi sitede dolasirken görmüstüm çok begenmistim o yüzden bunu yarismada sizlere sundum oy veren vermeyen herkese tesekkürlerSmile
en güzel resim çizimi yarismasinda Kjh'umun resmini çizdim.Iste resmim:

Açiklama: arkadaslar bu resmim kjhmu çizdigim ilk resimdi.Cografya dersinde sikintidan resmini çikarip çizmeye çalismistim.Arkadaslarim ne kadar güzel olmasa da begenmislerdi.Onu çizdigim daah çok resim var ama ben bu benim için degerli oldugu için bunu koydumSmile
En güzel hikaye yarismasinda 12. yarismaciydim jung ve young'in ölümle kavusan askini anlattim hiç oy alamadim ama olsun ben bu hikayemi çok sevdim.Gerçege yaklastirmak istedim

en güzel fotograf yarismasinda park eun hye'nin resmini koydum.Iste resim:

Açiklama: Aslinda herkes benden Kim Jeong Hoonumun resmini koyacagimi düsündü ben de hiç sesimi çikarmadim.Evet...Ilk basta onun resmini koymayi düsündüm ve tüm resimlerine baktim ama benim için hepsi çok güzeldi ve aralarindan seçim yapamadim kimse benim baktigim gözle bakamayabilir diye düsündüm yanlis analmayin arkadaslarim:ve ben korelilerden çok sevdigim aktör park eunun en güzel gününde en güzel haliyle çekindigi resmi en güzel fotograf yarismasina oy için sundumSmile

En güzel geleneksel kore kiyafeti çizimim de iste bu

Buna bir açiklama yapmiycam elimden geleni yapmaya çalistim.
Katilan Bütün arkadaslarimi tebrik ederimOnay
[Resim: cf2f03b4.gif]

Oy verenlere çok tesekkürler. Böyle bir sonuç beklemiyordum sagolun Biggrin Videonun müzigini ise vereyim isteyen çok kisi oldugunu gördüm Biggrin

Ft Island - Love Is Smile Tikla ;)
kazanan ve katilan tüm arkadaslari tebrik ederim yüreklerinize saglik emegi gecen herkese tesekür
Yarismaya çalismalariyla katilip oylariyla eslik eden herkese tesekkür eder, dereceye giren arkadaslarimi tebrik ederim. Alkis
Siir yarismasinda 3. olmusum sasirdim dogrusu Biggrin Emegi geçen ve katilan herkese tesekkürler Alkis Biggrin
gerçekten çok güzel bir organizasyonla çok güzel vakit geçirdik. Allah devamini nasip eder insaallah. Smile

yarismacilari listeleme seklin çok güzel. oldukça açiklayici olmus. emegine saglik Smile

fotograf yarismasinda 6.resmi kim seçip katilmis merak etmistim:d Cheko'ymusAlkis tebrikler canim..diger herkesi tebrik ederim..seneye de düzenlendiginde hep birlikte oluruz insallahSmile kizlar=Asli,Melisa ve Kezban çabalariniz için size de sonsuz tesekkürler..
gerçekten hepiniz muhtesem iler çikarmissiniz tebrik ederim hepiniziAlkis
Yaz yarismalarina katilan yarismacilari ve arkadaslarimizin emeklerini oylayan bütün korea-fans ailesine tesekkür ederizSmile..

Ayrica dereceye giren arkadaslari da tebrik ederimAlkis
emegi geçen bütün herkese tesekkür ederiz kazanan arkadaslari da tebrik ederim gerçekten harikasiniz Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi