yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
100 Days with Mr. Arrogant / 내 사랑 싸가지 (2004)
Çok güzel bir filmdi. Tavsiye ediyorum ^__^
Tanitim için tesekkürler.
[Resim: QINqfWX.gif]

~Korelee~♥Snowflake

Sonu çok romantikti gerçekten çok begendim filmi. Hiç sikilmadan izledim. O igrenç sahnelerde gözlerimi kapadim. Biggrin Kim Jae Won için izledim. Abaza Kadinlarin o havuzdan çiktiginda yere serilmelerine çok güldüm. Biggrin Güzel bir romantik filmdi.

(19-03-2009, Saat: 22:09)abc1234 yazdı: Ama filmin sonunda benim kafamdaki soru isareti sizde de kaldi mi bilemiyorum. Belkide sadece bende olusmustur. Yani o çocukla mi anlasma yapacak? Biggrin Saklan

Benimde aklimda soru isareti kaldi ama komiklik olsun diye yapmislardir. Biggrin
konusu güzel gözüküyo Smile
2. kez izliyorum. Onay
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
çok güzeldi bu film yaa çok oldu ama izleyeli yeniden izleyesim geldi simdi Biggrin
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Bu film tam bir komedi herkese tafsiye ederim kesinlikle izleyin. Biggrin
Ha ji won oynuyormus, nerdeyse hangi filme baksam oynuyor yav Smile yazdim bir kenara en yakin zamanda izleyecegiim
Birde önceden oyunculari tanimadan öylece izlemistim simdi basroller tanidik olunca daha enteresan oluyor..bayag küçükler burada Smile
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
film güzeldi, paylaşım için teşekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi