yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/6 - 가물치전

»» 0/6 - 가물치전 ««

[Resim: zerosix.jpg]

Tür: Komedi, Bilimkurgu, Aksiyon
Yazar: Lee You-Jung (hikaye ve çizim)
Cilt: 5
Bölüm: 21
Yayınlanma: 4 Ocak 2006 - 22 Aralık 2006

0/6 (가물치전, Gamulchi Jeon), Lee You-Jung tarafından yazılan ve Seoul Munhwasa tarafından yayınlanan, 5 kitaptan oluşan bir manhwadır. O, Amerika Birleşik Devletleri�de Net Comics tarafından yayınlandı ve son kitabi Fransa�da, Tengai toplamada, Akileos tarafından yayınlandı.

-Özet-

Moolchi arketip başarısız biridir: zorbaların hedefi, o çalışmalarında ve sosyal yaşamında başarılıdır ve güçlü olmak için vitamin alır. Bir gün Amerika�dan sürgün edilen araştırmacı babası, ona gizemli bir paket verir. İçinde, Moolchi�yi yakın tehlikelerden koruması amaçlı bir robot olan Jong-E alias "Six" adında güzel bir kız vardır. Onun yasamı bu yabancı güzel kız ile değişir.

Çeviri: -Ke Soo-

♦ Kaynak ♦

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

..:English:..

Genres: Comedy, Science Fiction, Action
Authors: Lee, Youjung (Story & Art)
Volumes: 5
Chapters: 21
Published: Jan 4, 2006 to Dec 22, 2006

0/6 (가물치전, Gamulchi Jeon) is a manhwa in 5 volumes by Lee You-Jung published by Seoul Munhwasa. It was published in the United States by Net Comics, and the last volume was published inFrance by Akileos, in the Tengai collection.

-Synopsis-

Moolchi is the archetypal loser: a target for bullies, he excels in his studies and his social life, and takes vitamins to become stronger. One day his father, an expatriate researcher from the United States, gives him a mysterious package. Inside, a beautiful young girl: Jong-E alias "Six", a robot with the main objective of protecting Moolchi from imminent danger. His life is completely changed by this lovely foreign girl.

♦ Source ♦

[Resim: zerosix.jpg]

[Resim: 06vol2youjungleepaperba.jpg]

[Resim: 06vol3youjungleepaperba.jpg]

[Resim: 51uz0pywpflsl500.jpg]

[Resim: 2007841l.jpg]
[Resim: gts8cn5.gif]
Tanitim için tesekkürler. Smile
SO Jİ SUB <3

Tanitim için tesekkürler. Konu ilginç görünüyor. Smile
Ilginç bir manhwa benziyor. Biggrin
Paylasim için tesekkürler Kevseri'm. Opucuk