yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
•●Denizler Imparatoru Fan Club / Denizler Imparatoru Sevenler Kulübü●• (120 Üye)
(25-11-2008, Saat: 9:53)seyma tuana yazdı: Ya benim duyduguma göre Sarayin Rüzgari' ndan sonra kral ve ben diye bir dizi ve sonradan yine Denizler Imparatoru baslayacakmis. Ben de bu diziyi seyredememistim, o zaman seyredecenSmile

Gerçekten nerden duydun bunu merak ettim?? Aslinda ben bekliyordum bir iki sene sonra tekrar yayinlanacagini.. Çünkü hiçbir dizi zamaninda bu kadar reyting almadi TRT..

Denizler İmparatoru
(26-12-2008, Saat: 21:44)HaeShin yazdı:
(25-11-2008, Saat: 9:53)seyma tuana yazdı: Ya benim duyduguma göre Sarayin Rüzgari' ndan sonra kral ve ben diye bir dizi ve sonradan yine Denizler Imparatoru baslayacakmis. Ben de bu diziyi seyredememistim, o zaman seyredecenSmile

Gerçekten nerden duydun bunu merak ettim?? Aslinda ben bekliyordum bir iki sene sonra tekrar yayinlanacagini.. Çünkü hiçbir dizi zamaninda bu kadar reyting almadi TRT..

Bu bilgiyi, bir site vardi oradan duymustum ama aylar önce baktigim için sitenin adini unuttum. Ben de Denizler Imparatoru' nu seyredemedigim için üzülüyordum. Sitelere bakarken gözüme takildi, okudum resmi bir siteydi. Zaten o yüzden korea-fansa yazdim, kesin oldugu için ben de çok sevinmistim Onay Biggrin
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?

Evet gerçektende unutulmayacak bir diziydi.
Kore dizilerine olan sevgim bu diziyle basladi.
Çok iyi düsünmüssün.
Onay Onay
Love......Love...........Love................
Ya bu Denizler Imparatoru' nun fan sitesine ben de üye olmak istiyorum, üye olacak yer bulamadim lütfen yardim edin Ofkeli
---
Bir de bu filimin bir daha yayinlanma gibi bir sansi var mi? Yazdiklariniza bakilirsa var galiba.
---
Ama ben 10 gün sonra askere gidiyorum, 1.5 sene bu filimleri izleyemeyecegim kahretsin ya!
---
Sanirim üye oldum.
Izleyememis olsamda güzel oldugunu düsünüyorum üye olmak istiyorum.
Ben de varim, imzayi bekliyorum :atkilinc:
İmza ebatı kurallara uymadığı için silinmiştir.
●Yeom Yang Fan Club
●Denizler İmparatoru Fan Klübü
●Boys Over Flowers Fan Club
●Lee Min Ho Fan Kulübü
●You Are Beautiful Fan
●Club Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club
Üye olmak isteyenleri ekledim listeye Onay
Imzayi ekledim, ben de izlememis olsam da çok güzel bir dizi oldugu kesin, o yüzden ben de üye oluyorum, fan için tesekkürler Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Ya Denizler Imparatoru' nun yeniden yayinlanacagini söylüyorlar. Ben ordaki Yeom Yang' a bayilirdim. Bu dizisinin sonu çok hüzünlü bitmisti.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

●Yeom Yang Fan Club
●Lee Min Ho Fan Kulübü
●You Are Beautiful Fan
[Resim: 1731ar1zq3.jpg]
●Yeom Yang Fan Club
●Lee Min Ho Fan Kulübü
●You Are Beautiful Fan

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi