Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP

Tam Versiyon: Kayseri Korea-Fans 5. Buluşması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Kayseri Korea-Fans 5. Buluşması

[Resim: boyutlandirasp.jpg]

Buluşma 14:00'da başladı. Yaklaşık 2 saat sürdü. mavisülün (Hale) tam 14:00'de aradı. (Seni dakik. Biggrin ) Ayrıca Bay CHO'nun doğum gününü kutlayabilmemiz için Bay CHO'nun numarasını verdi. Eh, biz de aradık tabii. Biggrin

Katılanlar

Maria -> Ayşe Tuba
Han Ji Minnn -> Elifnur
gamzeerdem92 -> Gamze
nujiyan -> Kübra
AzardidE -> Firdevs
min ji bt -> Betül
Kübranur Özata -> Kübranur
otani sensei -> Mehtap
seymaj -> Şeyma
ÇOSEN -> Hilal
rüveyda -> Rüveyda
y's_hilal -> Hilal
go jun pyo -> Rumeysa
bennaz -> Seyda

Pembegül Görek (Rüveyda’nın kardeşi)
Gökçe Çiçek Sevkoğlu

İsmini yazmadığım olmuşsa konuya yazarsanız eklerim. Not aldığım herkesi yazdım.

***Buluşma Fotoğrafları***
Üzgünüm. Bulundugum yer nedeniyle katilamiyorum. Katilacak arkadaslara keyifli anlar diliyorum.
Çok güzel düsünmüssünüz Ayse Tuba'cigim. Güzel bir vesile hemde toplanti sebebiniz. Ayrica gelebilsemde bende katilsam büyük bulusmaya ne güzel olurdu.Sarhos
(25-02-2011, Saat: 1:36)07 semra yazdı: [ -> ]Çok güzel düsünmüssünüz Ayse Tuba'cigim. Güzel bir vesile hemde toplanti sebebiniz. Ayrica gelebilsemde bende katilsam büyük bulusmaya ne güzel olurdu.Sarhos

Ben senin de gelmeni istiyorum. En azindan 9.Nisan'da mutlaka bizimle ol. ^^ Hem sana sürprizim olabilir. Biggrin
(25-02-2011, Saat: 1:46)Maria yazdı: [ -> ]
(25-02-2011, Saat: 1:36)07 semra yazdı: [ -> ]Çok güzel düsünmüssünüz Ayse Tuba'cigim. Güzel bir vesile hemde toplanti sebebiniz. Ayrica gelebilsemde bende katilsam büyük bulusmaya ne güzel olurdu.Sarhos

Ben senin de gelmeni istiyorum. En azindan 9.Nisan'da mutlaka bizimle ol. ^^ Hem sana sürprizim olabilir. Biggrin

Ah biliyosun nekadar çok isterim canim yanina gelmeyi sizlerle bir arada olmayi.SarhosAma simdiden birsey diyemiyorum. Nezaman bir yere gitmeyi çok istesem mani çikiyor.DertliSon ana kadar sabredicem. Allah büyüktür.Allahrazi
(25-02-2011, Saat: 1:50)07 semra yazdı: [ -> ]

Ah biliyosun nekadar çok isterim canim yanina gelmeyi sizlerle bir arada olmayi. SarhosAma simdiden birsey diyemiyorum. Nezaman bir yere gitmeyi çok istesem mani çikiyor. DertliSon ana kadar sabredicem. Allah büyüktür.Allahrazi

Insallah bu sefer bir mani çikmaz da gelirsin ya. Sad
(25-02-2011, Saat: 1:52)Maria yazdı: [ -> ]
(25-02-2011, Saat: 1:50)07 semra yazdı: [ -> ]

Ah biliyosun nekadar çok isterim canim yanina gelmeyi sizlerle bir arada olmayi. SarhosAma simdiden birsey diyemiyorum. Nezaman bir yere gitmeyi çok istesem mani çikiyor. DertliSon ana kadar sabredicem. Allah büyüktür.Allahrazi

Insallah bu sefer bir mani çikmaz da gelirsin ya. Sad

Insallah canim. Ama son ana kadar olumsuz düsüncem hep. Belki o zaman seytanin bacagini kirarim.BiggrinBiggrinBiggrin
Keyifli saatler geçirmenizi dilerim. Smile
Harika. Onay
Insallah bir aksilik çikmaz da gelebilirim. Allahrazi
Konu için tesekkürler Ayse Tuba. Opucuk
Arkadaslar gelebilen herkesi 2 bulusmaya da mutlaka ama mutlaka bekliyoruz. Hele ki 2. bulusmaya... Süprizlerle dolu olacak insallah SmileSmileSmile

---

Begeneceksiniz insallah Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7