Bu dizinin bazi kliplerine rastlamistim. Izlemek isterim güzele benziyor.
Paylasim için tesekkürler Aybike.
Rica ederim bende izlemek isterim. Bulablirseniz bana da haber verin.

Sözler için tesekkürler..Linkleri ben de bulamadim.

çok güzel bi filmdi
arkadaslik ,fedakarlik,ask,sevgi...ne ararsan var
sonunda da az aglatti beni
mutlaka izlemelisiniz zaten anlatmamaliyim dogru olani da bu
sadece izleyin ve görün az bizim toplumumuza uymayan bisy var o da bir tanecik.olmamasi gereken bisy ama hayatta böyle seylerde de karsilasilabilir bence ana konu oydu tabi bu benim yorumum
filmde gerçek kavga sahneleri var ilgisini çekenlere baya baya dövüsüyorlar
bana göre çok çok ama çok duygusaldi
aslinda en basta sarmamisti ama okul temali seyleri sevdigim için devam ediyorum niyetiyle izlemeye basladim ve yaklasik 10.dakikadan sonra mutlaka devam etmeliyim dedim

oyunculara diyecek yok zaten.iki erkek de yakisikli ve çok karizmatikler.kiz da güzelmis tabi filmde tipini degistirince olmamis demistim ama fotolarina baktim az önce de sirin birsey

hosunuza gidecek diye düsünüyorum
%100 tavsiye edilir
[quote='rinkushikata' pid='940057' dateline='1272913440']
çok güzel bi filmdi
arkadaslik ,fedakarlik,ask,sevgi...ne ararsan var
sonunda da az aglatti beni
mutlaka izlemelisiniz zaten anlatmamaliyim dogru olani da bu
sadece izleyin ve görün az bizim toplumumuza uymayan bisy var o da bir tanecik.olmamasi gereken bisy ama hayatta böyle seylerde de karsilasilabilir bence ana konu oydu tabi bu benim yorumum
filmde gerçek kavga sahneleri var ilgisini çekenlere baya baya dövüsüyorlar
bana göre çok çok ama çok duygusaldi
aslinda en basta sarmamisti ama okul temali seyleri sevdigim için devam ediyorum niyetiyle izlemeye basladim ve yaklasik 10.dakikadan sonra mutlaka devam etmeliyim dedim

oyunculara diyecek yok zaten.iki erkek de yakisikli ve çok karizmatikler.kiz da güzelmis tabi filmde tipini degistirince olmamis demistim ama fotolarina baktim az önce de sirin birsey
sarki sözlerine bakmak için girmistim ama bütün düsüncelerimi yazmisim baya etkilenmisim anlasilan özür dilerim

sözler için tesekkürler

Ne söyleyecek nede yazacak kelime bulamiyorum.

Tek kelimeyle süper bir film

Ben hiç bir filmde bu kadar aglamadim:img-cray: Siddetle tavsiye ediyorum.