Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP

Tam Versiyon: Swallow The Sun / 태양 을 삼켜라 (2009)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
[Resim: 57129477.jpg]
5. bölümü de izleyince aklima söyle bir sey geldi: Acaba Jung Woo, Jang Min Ho'nun oglu olabilir mi? Çünkü Jung Woo'nun babasi hapishaneden kaçmis ve bir daha kendisinden haber alinamamis. Simdi çocuk annesinin resmini de buldu. Sanirim Min Ho'da hapisten felan kaçmisti. Yillar onu böylesine acimasizlastirmis olmali. Ben öyle hissediyorum ki Jung Woo, Min Ho'nun oglu yani Tae Hyuk'un kardesi. Smile Bakalim ilerleyen bölümler ne gösterecek?
Çok tanidik oyuncular var, resimler için sagol Tugbacim. Opucuk Pazar günü bu diziyi izlemeye basliyorum insallahSmile
Tanidik çok oyuncu var.Izlemeyi isterim.Insallah en kisa sürede TRT ekranlarinda olur.Paylasim için tesekkürler.Biggrin
(28-08-2009, Saat: 23:20)sunshine yazdı: [ -> ]5. bölümü de izleyince aklima söyle bir sey geldi: Acaba Jung Woo, Jang Min Ho'nun oglu olabilir mi? Çünkü Jung Woo'nun babasi hapishaneden kaçmis ve bir daha kendisinden haber alinamamis. Simdi çocuk annesinin resmini de buldu. Sanirim Min Ho'da hapisten felan kaçmisti. Yillar onu böylesine acimasizlastirmis olmali. Ben öyle hissediyorum ki Jung Woo, Min Ho'nun oglu yani Tae Hyuk'un kardesi. Smile Bakalim ilerleyen bölümler ne gösterecek?

Ben 4. bölümü izledim ama ben de ayni seyi düsünüyorum Tugba abla.Dördüncü bölümde Jang Min Ho resim yaparken Mi Yeon'u çizdi daha sonra tüm atolyeyi yerle bir etti. Ama Tae Hyuk'un annesi kim? Yoksa onu evlatlik mi aldi? Belki Min ho, Jung Woo'nun elinde resmini görür her sey ortaya çikar. Sonraki bölümleri çok merak ediyorum Smile
Birkaç avatar yaptim renkleri kötü olduda bosa gitmesin diye ekliyorum ;
[Resim: sts1.png] [Resim: sts2.png] [Resim: sts3.png] [Resim: sts4.png] [Resim: sts5.png]
[Resim: sts6.png] [Resim: sts7.png] [Resim: sts10.png]
(29-08-2009, Saat: 19:35)canan yazdı: [ -> ]Ben 4. bölümü izledim ama ben de ayni seyi düsünüyorum Tugba abla.Dördüncü bölümde Jang Min Ho resim yaparken Mi Yeon'u çizdi daha sonra tüm atolyeyi yerle bir etti. Ama Tae Hyuk'un annesi kim? Yoksa onu evlatlik mi aldi? Belki Min ho, Jung Woo'nun elinde resmini görür her sey ortaya çikar.

Avatarlar çok hos. Renkleri de gayet güzel. Smile
Resmini yaptigi bence Mi Yeon degildi. Biraz erkek resmine benziyordu. Hatta Jung Woo'nun babasina benziyordu. Eger Min Ho, onun babasiysa kendi gençlik resmini yapmistir. Biggrin Tae Hyuk'ta sonradan ortaya çikmis ya bakalim. Onda da bir gizem var...
(29-08-2009, Saat: 19:40)sunshine yazdı: [ -> ]Avatarlar çok hos. Renkleri de gayet güzel. Smile
Resmini yaptigi bence Mi Yeon degildi. Biraz erkek resmine benziyordu. Hatta Jung Woo'nun babasina benziyordu. Eger Min Ho, onun babasiysa kendi gençlik resmini yapmistir. Biggrin Tae Hyuk'ta sonradan ortaya çikmis ya bakalim. Onda da bir gizem var...

Bana Mi Yeon gibi geliyor açikcasi, sadece Min Ho'nun çizimi iyi olmamis Biggrin Söyle karsilastirma yaparsak ;
[Resim: stsss1.png]
Üstündeki gömlek ve gülümseme çok benziyor.

Sol tarafta da benzer bir resim var.
[Resim: stssss3n.png]
Aaa bak o soldaki çok benziyor. Dikkat etmemistim hiç. Haklisin. Bence sifreyi çözdük. Biggrin Onay
Sonunda bugün birinci bölümü izledim. Çok güzel bir diziye benziyor..
Zeynepcim sagol altyaziyi çok güzel çevirmissin ellerine saglik Alkis
Tugbacim sen de çok sabir gerektiren bu güzel dizinin videolarini ekliyorsun.
Ikinizin de emegine saglikOpucuk
(31-08-2009, Saat: 0:24)Ho Min yazdı: [ -> ]Sonunda bugün birinci bölümü izledim. Çok güzel bir diziye benziyor..
Zeynepcim sagol altyaziyi çok güzel çevirmissin ellerine saglik Alkis
Tugbacim sen de çok sabir gerektiren bu güzel dizinin videolarini ekliyorsun.
Ikinizin de emegine saglikOpucuk

Aramiza sende katildin sonunda. Izlemeye baslamana sevindim canim. Opucuk
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32