21-08-2009, Saat: 13:14
21-08-2009, Saat: 13:15
21-08-2009, Saat: 13:17
Resimler için tesekkürler Tugba abla.
26-08-2009, Saat: 23:00
Ilk bölümünü izledim ve müthisti tek kelimeyle
Benim için ilk bölümden Misa'yi birincilikten ikinci siraya itmistir!Dizi ilk bölümün sonundaki bebek etrafinda gelisiyor sanirim.Heyecani kaçmasin diye fotograflara bile bakamadim
Su sadist ruhlu komutan midir nedir deli etti beni.Jeju adasi da sürgün yeri alistik artik
Karsiliksiz seven oglan yagmurun altinda beklerken ve kafasinda da kapsonu varken asiri derecede SoJiSub'a benzettim.Neden her diziye böyle bir karakter koyarlar aski karsilik vermedi ona da üzüldüm simdi. :img-cray: Altyazi için Zeynep'e çok tesekkürler,fotograflar için de tesekkürler 

26-08-2009, Saat: 23:04
(26-08-2009, Saat: 23:00)canan yazdı: [ -> ]Ilk bölümünü izledim ve müthisti tek kelimeyleBenim için ilk bölümden Misa'yi birincilikten ikinci siraya itmistir!Dizi ilk bölümün sonundaki bebek etrafinda gelisiyor sanirim.Heyecani kaçmasin diye fotograflara bile bakamadim
Su sadist ruhlu komutan midir nedir deli etti beni.Jeju adasi da sürgün yeri alistik artik
Karsiliksiz seven oglan yagmurun altinda beklerken ve kafasinda da kapsonu varken asiri derecede SoJiSub'a benzettim.Neden her diziye böyle bir karakter koyarlar aski karsilik vermedi ona da üzüldüm simdi. :img-cray: Altyazi için Zeynep'e çok tesekkürler,fotograflar için de tesekkürler
Oh, begenmene sevindim dogrusu.

Yagmurda öylece beklerken o karaktere bende üzüldüm, ama sevdigi kizla evlenir, bebegi de kendi evladi gibi sever, yetistirir diye ummustum. (Yesil Çam klasiklerindeki gibi.) Bunu yapmadi. Sadece olanlari izlemekle yetindi.
27-08-2009, Saat: 20:16
Arkadaslar Sarayin Rüzgarindaki kral mi var burda bana mi öyle geliyor ? 

27-08-2009, Saat: 20:20
Evet, ta kendisi. Nefret ettigim bir karakter... Nerde pis is var garibim Kim Jung Woo'nun üzerine atiyor...
Lee Soo Hyun da kararli evinin arazisini alacagim diyor. Bakalim neler olacak. Çok merak ediyorum.

27-08-2009, Saat: 20:28
Zaten tipinden belli ediyor adam 

27-08-2009, Saat: 22:29
(26-08-2009, Saat: 23:04)sunshine yazdı: [ -> ]Oh, begenmene sevindim dogrusu.Bende çok begendim. Bölüm altyazilarini sabirsizlikla bekliyorum.
![]()
Yagmurda öylece beklerken o karaktere bende üzüldüm, ama sevdigi kizla evlenir, bebegi de kendi evladi gibi sever, yetistirir diye ummustum. (Yesil Çam klasiklerindeki gibi.) Bunu yapmadi. Sadece olanlari izlemekle yetindi.
Aynen ben de öyle dedim izlerken Tugba abla, simdi içeri girecek çocugunla da olsun seni kabul ederim diyecek ve evlenecekler.Malesef bizim Yesilçam'a pek benzemedi olay

Ikinci ve üçüncü bölümleri de izledim bugün.Ve gördüm ki Jumong'tan 3 tane tanidik oyuncu var

27-08-2009, Saat: 22:36
(27-08-2009, Saat: 22:29)canan yazdı: [ -> ]Aynen ben de öyle dedim izlerken Tugba abla, simdi içeri girecek çocugunla da olsun seni kabul ederim diyecek ve evlenecekler.Malesef bizim Yesilçam'a pek benzemedi olay
Ikinci ve üçüncü bölümleri de izledim bugün.Ve gördüm ki Jumong'tan 3 tane tanidik oyuncu varSu Ki Sang,karsiliksiz seven gencimiz, -eski Bu Deuk Bool- normalde saçlari yoktu peruk takiyor sanirim.Denizin yaninda durdugu bir sahne vardi ve havada rüzgarli, peruk uçup gidecek diye korktum vallahi
Kizin annesinin akli dengesi bozulmus galiba Ki Sang gittiginde pek hatirlamiyordu.(Ki Sang'in esini oynayan kadini da bir yerden hatirliyorum onu çikaramadim bir türlü) Jung Woo elini kana mi bulayacak acaba?Hep su baskanin yüzünden. Eski askini buldu ama ona söylemesi imkansiz gibi su an.
Bende 4'ü izledim, daha 5'i izleyemedim. Hala kana bulamadi elini bakalim, umarim bulamaz da...