EU Examining Whether Samsung Abused Patent Rights of Apple

AB, Samsung’un Apple’in patent haklarını ihlal edip etmediğini araştırıyor

Avrupa Birliği (AB), Samsung Electronics’in Apple’in mobil iletişime bağlı patent haklarını ihlal edip etmediğini araştırıyor.

AB Komisyonu, cumartesi günü Samsung’un patent ihlalini karara bağlayabilmek için Samsung Electronics ve Apple’den sahip oldukları patentlerle ilgili bilgi istediğini açıkladı.

FiLiZz53

The European Union (EU) is investigating whether Samsung Electronics misused its mobile communication patent rights against Apple.

The European Commission said Saturday that it requested Samsung Electronics and Apple to provide information on their patents in order to conclude whether Samsung violated regulations against Apple.

(05.11.2011 – KBS World)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.