![]() |
Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri) - Yazdırılabilir Sürüm +- Korea-Fans.com - KOREA & TURKEY FRIENDSHIP FORUM (http://www.korea-fans.com/forum) +-- Forum: KOREA (한국) (/forum-korea-54620-44397.html) +--- Forum: Korea's Relationship with Turkey (/forum-korea-s-relationship-with-turkey.html) +---- Forum: Korean Dramas Airing on TRT and Meltem TV (/forum-korean-dramas-airing-on-trt-and-meltem-tv.html) +----- Forum: Korean Dramas Released on TRT (/forum-korean-dramas-released-on-trt.html) +------ Forum: Princess Hours (Düşlerimin Prensi) 궁 (/forum-princess-hours-duslerimin-prensi-44417.html) +------- Forum: Düşlerimin Prensi (Princess Hours) Müzikler ve Videolar / Princess Hours Musics & Videos (/forum-duslerimin-prensi-princess-hours-muzikler-ve-videolar-princess-hours-musics-videos.html) +------- Konu: Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri) (/konu-princess-hours-goong-ost-dizi-muzikleri.html) |
Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri) - ayumiyo - 17-07-2008 4:01 ::CD 1 Tracklist::
ICE POND01. HowL & J - Perhaps Love 02. Seo Hyun Jin - Give Me A Little Try 03.Jung Jae Wook & The One - doo ga ji mal 04. NanNeul Saranghae Nuhman Saranghae II 05. Dang Shin Eun… Na Neun Ba Bo Ib Ni Da. [acoustic ver.] 06. Goong Opening Theme 07. 1993 Gwang Hwa 49 Nyun 08. Goong 09. Bok Jang Bool Ryang! 10. Woo Joo Jung Bok #1 11. Crystal Flower 12. A Dancing Teddy 13. Nae Ga Sun Taek Han Gil Ee Ya! 14. Dah Ji Mot Han Ma Eum 15. Ggot Ip Ee Nae Rin Da 16. Woo Joo Jung Bok #2 ::CD 2 Tracklist:: Ve çok sevilen sarki(Shin aglarken çalan sarki)Benim için en güzel OST sarkisi bu! Indirmek için üzerine tiklayin.. http://rapidshare.com/files/140572606/_OST_Goong__-_Ice_Pond.mp3.html Ayrica sarkilari online olarak buradan dinleyebilirsiniz http://www.imeem.com/kyra4eva/playlist/mFO7UeDj/goong-princess-hours-ost-music-playlist/ Cvp: .::Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri )::. - saylan_çu - 17-07-2008 4:04 A Dancing Teddy bu müzige bayiliyorum ![]() Perhaps Love son zamanlarda hep dinliyorum bu müzigi çok severim ![]() dang shin eun... na neun ba bo ib ni da çok sevdigim baska bir müzigi. Tesekkürler asli. RE: Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri ) - naftalin_ - 17-07-2008 4:09 Princess Hours/ Goong OST 2
![]() 01. Sarange Bbajida - HowL & Luna 02. Geudaereul Saranghamnida - Stay 03. I Noraereul Bureulgeyo (I Would Sing This Song) - SOREA 04. Always - Geonhwi 05. Gung (Piano) - Dubeonjjaedal 06. Barame Shireo (Blow By Wind) - SOREA 07. Kkochipi Naerida (Piano) - Dubeonjjaedal 08. Neoreul Bomyeon (words By Bigung Mama) 09. Er Yuan - Dubeonjjaedal 10. Nae Mamsokeui Neo (words By Hwang Taeja) 11. Home - Dubeonjjaedal 12. Datji Mothan Maeum (Acoustic Version) - Dubeonjjaedal 13. Byeol Cheoreom (words By Bigung Mama) 14.Malhal Su Eobseodo - Dubeonjjaedal Princess Hours OST INDIR Uploaded by: Naftalin_ Cvp: .::Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri )::. - Choi Sujong - 17-07-2008 4:12 Çok tesekkürler bende indirip dinleyecegim emeginize saglik arkadaslar... ![]() Cvp: Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri) - Melikeslem - 17-07-2008 9:32 oh oh ellerinize saglik.. ![]() çift ost ![]() süpersiniz valla ![]() Cvp: Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri) - soon - 18-07-2008 14:12 Ellerinize saglik bu güzel müzikler için... ![]() RE: Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri) - esmerkız - 19-07-2008 7:16 hemen indirip dinleyecegim tesekkürler arkadaslar Cvp: Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri) - shin bee - 22-07-2008 6:13 bende bunu istiyodum emeginize saglik tesekür müzikleri hemen indiricem ![]() Cvp: Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri) - papatya - 22-07-2008 6:16 Çok güzel müzikler hepsini indirdim...Asli ve Seda tesekkürler... ![]() RE: Princess Hours / Goong OST (Dizi Müzikleri) - İnciküpelikız - 22-07-2008 10:25 Tesekkürler simdi indiriyorum dizi güzel umarim müzigide güzeldir. ![]() |