yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YMCA Baseball Team (2002) Türkçe Altyazi[TAMAMLANDI]
[Resim: c421700.jpg]

• Filmin adi: YMCA Baseball Team
• Okunusu: YMCA Yagudan
• Yönetmen: Kim Hyeon-Seok
• Senaryo: Kim Hyeon-Seok
• Süre: 104 dakika

Oyuncular:

Song Kang-Ho
Hye-su Kim
Kim Ju-Hyuk
Hwang Jeong-Min
Shin Goo
Lee Dae-Yeon
Ha Deok-Bu

Konu:

Kore’nin Japonya hakimiyetinde oldugu siralar… Hochang babasi gibi kendini okumaya ve ilerlemeye adamis bir kisidir. Bir gün futbol oynarken, Amerikali bir misyonerin bir adet sopa ve küçük bir top ile degisik bir oyun oynadigini görür. Bu oyun Hochang’in ilgisini çeker. Kisa süre sonra Hochang bu oyunun Beyzbol oldugunu ögrenir. Jungrim isminde güzeller güzeli bir bayan Hochang’a bu oyunu ögretmeye baslart. Jungrim milletini ve ülkesini diger toplumlara tanitmak için yollara düsen bir gezgindir. Jungrim sayesinde Hochang çok iyi bir vurucu olur. Böylece ikili Kore’nin ilk Beyzbol takimi olan YMCA’yi kurmaya karar verirler.

Böylece üst siniftan gelen ikiz kardeslerden, bir politikaci oglundan, birkaç isçiden, bir dilsizden, bir tüccardan, bir Japondan ve elbette ki Hochang’in içinde yer aldigi bir takim olusturulur. YMCA öyle bir takim olur ki ilk sezondaki maçlarin hiç birini kaybetmez. Japonya’nin Kore üzerindeki baskiyi arttirmasiyla, beyzbol takimi çalisma sahasini kaybeder ve antreman yapamaz. Bununla beraber Japonlar askeri birliklerde bulunan beyzbolu çok iyi oynayan kisilerden rakip bir takim kurarlar. Iki takim belirlenen bir tarihte karsi karsiya gelecektir. Ancak önemli olan galibiyet degildir. Çünkü maç Kore ulusunun özgürlügü için atilacak önemli bir adimdir.

Bu filmi çevirmeye basliyorum... Smile

.rar   YMCA Beyzbol Takımı.rar (Dosya Boyutu: 18.02 KB / İndirme Sayısı: 3)
Abla dualarin kabul oldu, filmin http linki nihayet nete düstü Biggrin Allahrazi
Iyi çeviriler abla. Bakalim nasil birseymis. Abaza

Geri Döndüm

(24-07-2010, Saat: 20:21)kore prensesi yazdı: Iyi çeviriler abla. Bakalim nasil birseymis. Abaza

Durtuk Dilek bak bu üzerine çevirdigim dördüncü film Biggrin Haber vereyim, tempo tempo Biggrin Biggrin
Merak ediyorum.Güzel bir seye benziyor.Emek için sag ol Damla. Gozlukgulmek
Kim Ju-Hyuk. Kalp

Kolay gelsin canim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Paylasiminiz için tesekkür ederim...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
(28-07-2010, Saat: 20:16)sunshine yazdı: Kim Ju-Hyuk. Kalp

Kolay gelsin canim. Smile

Biggrin Bu filmle Kim Joo Hyuk sezonu insallah kapanacak. Smile
(24-07-2010, Saat: 20:15)Setsuna yazdı: Abla dualarin kabul oldu, filmin http linki nihayet nete düstü Biggrin Allahrazi

Evet, sen de çevireceksin Allah'tan daha ne isterim ki? Opucuk
Bitirdim filmi, yarin ekleyecegim. Opucuk Güzel bir film gerçekten.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi