yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.25/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Would You Like to Be A Korea-Fans Admin Asistant?
Would You Like to Be A Korea-Fans Admin Asistant?
Korea-Fans Admin Asistanı Olmak İster Misiniz?

• Beklentiler
Kore'ye ilgi duymak
En az temel seviye İngilizce
Kore'ye yönelik ve belirli alanlarda (turizm, tarih, geleneksel kültür vs) uzmanlaşma isteği
Özel durumlar dışında forumda devamlılık

• Korea-Fans Admin Asistanlığı Nedir?
Admin asistanları belirli bir süre (3 ay, 6 ay vs-kişisel duruma bağlı), tecrübeli bir admine bağlı olarak çalışır ve konu açma, konu güncelleme, bölüm düzenleme, idari işler ve temel teknik konular hakkında bilgilendirilir. Admin asistanı daha sonra, performansına bağlı olarak Korea-Fans admini ve super admin olur.
* Temel seviye İngilizceyle başlayan adayların dil konusundaki gelişimleri de terfi sürelerini etkileyecektir.

• Başvuru
Başvurmak isteyen adayların; forum kullanıcı adı, isim-soyad, yaş, yaşadığı şehir, telefon numarası ve uzmanlaşmak istedikleri alanı [email protected], [email protected] 'a ya da facebook üzerinden Dilara Özen Oruk, Mehtap Ocak hesaplarına göndermeleri rica olunur.

| + O + ∆

[Resim: 4b8AMQ.gif]

Başvuruları uygun görülen bir veya iki arkadaşımıza ben danışmanlık yapmayı düşünüyorum.
Üyelerimizin ilgisini bekliyoruz... Smile
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Katılımları bekliyoruz.^^
Ben olmak istiyorum fakat oyle tel no veremem sizin toplantilariniza katilamam
Cvp bkliyorumm....
(08-04-2015, Saat: 20:11)korefan56 yazdı: Ben olmak istiyorum fakat oyle tel no veremem sizin toplantilariniza katilamam

Telefon numarası vermek veya toplantılara katılmak zorunlu değil. Ama Türkçe kurallara dikkat etmelisin. Onay
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Başvurularınızı bekliyoruz.
Ben talibim! Tabi hala geçerli ise.
Kendi varlığından tedirgin.
(21-12-2015, Saat: 0:23)evrendentorpilli yazdı: Ben talibim. Tabi hala geçerli ise.
Evet, başvurular geçerlidir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi