yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Republic of Korea 1% (2010) - Türkçe Altyazi[TAMAMLANDI]
[Resim: 10fxjrp.jpg]

Adi: Republic of Korea 1%
Yönetmen: Jo Myeong-Nam
Senaryo: Jo Myeong-Nam
Yayin Tarihi: 6 Mayis 2010

Oyuncular:

Son Byung-Ho
Lim Won-Hie
Lee Ah-Lee
Kim Min-Ki

Konu:

Kidemli basçavus olan, Lee Yu-Mi (Lee Ah-i), deniz kuvvetleri içinde açilan bir birim olan özel kuvvetlerde yer alan ilk bayan olur. Görevi, yetersiz olan askerleri egitmektir. Bu ekipte yer alan Yu-Mi’nin takim arkadasi basçavus Wang Jong-pal (Im Won-hee), onun liderligini bir türlü kabul etmez ve her isine burnunu sokar. Rütbece büyük olan Kang cheol-in’in (Son byeong-ho) destegini alan Yu-Mi, umutsuz vaka olarak görülen askerleri egitmeye baslar… Bu güzel komediyi çevirmeye basladim. Sarhos

[Resim: photo116636.th.jpg][Resim: photo116638.th.jpg][Resim: photo116642.th.jpg][Resim: photo116647.th.jpg]

.rar   Republic.of.Korea.2010.DVDRip.Xvid-XTM.rar (Dosya Boyutu: 22.91 KB / İndirme Sayısı: 14)

Damlacim kolay gelsin. Opucuk Eglenceli bir konusu var, merakla bekliyoruz.
Kolay gelsin Damlacim, eglenceli bir filme benziyor kesinlikle izleyecegim. OpucukSarhos

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Eglenceli ben de çok begendim ya, düsünsenize o kadar askerin basinda sadece bir kadin komutan var. Sarhos
Haha. Biggrin Kolay gelsin Damla. Atkilic
Ohh haydi bayanlar sahneye... Kolay gelsin canim, çok güzel bir seçim. Smile Bu arada çeviri basliklarimizi ayni anda açmisiz. Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
(18-09-2010, Saat: 13:07)joo yoon yazdı: Haha. Biggrin Kolay gelsin Damla. Atkilic

Gülme Ibrahim... Durtuk Biggrin
(18-09-2010, Saat: 13:06)Setsuna yazdı: Eglenceli ben de çok begendim ya, düsünsenize o kadar askerin basinda sadece bir kadin komutan var. Sarhos

Bekliyorum heyecanla Biggrin bugün Tugba'yla ayni anda basladiniz çeviri duyurusuna harikasiniz. Sarhos

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

(18-09-2010, Saat: 13:11)mavisülün yazdı: Bekliyorum heyecanla Biggrin bugün Tugba'yla ayni anda basladiniz çeviri duyurusuna harikasiniz. Sarhos

Evet, esgüdümlü çalisiyoruz... Opucuk

He he, kolay gelsin bize. Smile
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi