♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫
Korea-Fans Konya Bulusmasi / Korea-Fans Konya Meeting (27.07.2011)
|
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫ ♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
29-07-2011, Saat: 0:53
sevgili beatnik yorumlar için çok tesekürler bu piknigi ayarladigi için fatos kocaman kocaman tskler bu arada baska cilginliklar yapmak istiyorum
![]()
DOĞRULUK SONSUZLUĞUN GÜNEŞİDİR NASIL OLSA DOĞAR....
Benim tam top atarken bir fotografim var, bu çikarilacaklar listesinde olmaliydi.
Tamam Büsra Abla, görüsmeyecektik ya hani? Kesin.Kesin görüsmüyoruz. ![]()
Piknige az kisi katilmasina ragmen piknigimiz çok güzel geçti. Hepimiz çok güzel anilarla ve çok güzel arkadasliklarla ayrildik. Bu piknikte olan herkes benim için artik çok degerli. Geldiginiz için hepinize tesekkür ederim.
![]() Ismi yazili olup da katilamayan arkadaslarimiz için ve o gün müsait olmadiklari için gelemeyen arkadaslarimiz için çok üzüldük. Umarim bir sonraki bulusmada görüsme imkani buluruz. ![]() ♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
29-07-2011, Saat: 0:57
(29-07-2011, Saat: 0:53)kadriyearife yazdı: sevgili beatnik yorumlar için çok tesekürler bu piknigi ayarladigi için fatos kocaman kocaman tskler bu arada baska cilginliklar yapmak istiyorum Rica ederim canim. ![]() ![]() (29-07-2011, Saat: 0:53)Mae yazdı: Benim tam top atarken bir fotografim var, bu çikarilacaklar listesinde olmaliydi. O beni nasil bir azimle vurmak istediginizin göstergesi, o fotografi kaldiramam. ![]() Olmaz, kesinlikle birakmiyorum seni. Bundan sonra kolay kolay kurtulamazsin benden. ![]() ♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
29-07-2011, Saat: 1:00
(29-07-2011, Saat: 0:57)beatnik yazdı:(29-07-2011, Saat: 0:53)Mae yazdı: Benim tam top atarken bir fotografim var, bu çikarilacaklar listesinde olmaliydi. Çok...nasil desem? Hayvani çikmisim ama ![]() Neyse.Bende seni birak(a)mam zaten ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|