Adý:임수정 / Im Soo Jung (Im Su Jeong) Bilinen ismi: Lim Soo Jung Takma ismi: Bebek yüz Meslek: Aktris ve model Doðum Tarihi: 11 Temmuz 1980 Doðum Yeri: Seul / Güney Kore Boy: 1.67 cm Kilo: 45 kg. Aile: Kendisinden küçük bir erkek kardeþ Eðitim:Suwon University Hobileri: Müzik ve resim çizmek Yetenekleri: Dans etmek ve piyano çalmak Ajansý: N.O.A Entertainment IMDB Sayfasý için týklayýn Hancinema sayfasý için týklayýn Resmi Sitesi için týklayýn
HAKKINDA:
- Gerçek hayatta çok utangaç ve sessiz biri olarak tanýnýyor.
- Erkek kardeþiyle aile içinde çok fazla konuþmuyorlarmýþ, eðer bir kýz kardeþim olsaydý daha eðlenceli olabilirdi demiþ.
- En yakýn arkadaþlarý ilkokuldan beri tanýdýðý arkadaþlarýymýþ, yine okul hayatýnda da pek fazla konuþmazmýþ.
- Ýnsanlara iletiþim kurmakta zorlanýrmýþ fakat MiSa ile biraz açýlmýþ.
- Dudaklarýný beðeniyormuþ fakat alnýný beðenmiyormuþ.
- Ýyi piyano çalýp dans ediyormuþ bunu ilk dizisinde görmek mümkün.
- Yoga yapýyormuþ.
- Babasý tarafýndan dedesi adýný koymuþ ve anlamý Kristalmiþ.
- Lise yýllarýnda okulda bir tiyatroda rol almýþ ve o zamandan oyunculuk hakkýnda düþünmeye baþlamýþ.
- 1998 Ceci Model Yarýþmasýna katýlmýþ ve kazanmýþ ve fotomodellik yapmýþ, sinema filmlerinde rol almýþ, baþarýsýzlýðý arkadaþlarýnýn alay konusu olmasý onu daha da olgunlaþtýrmýþ.
Deep Sadness - Y2K
I'm Sorry - Kim Jang-Hoon
Calling Elvis
Ödülleri:
Asya Film Ödülleri
*2007 En Ýyi Aktris Adayý - I'm A Cyborg, But That's Okay Blue Dragon Film Ödülleri
*2006 En Ýyi Aktris Adayý - Lump Sugar
*2003 En Ýyi Yeni Aktris Ödülü - A Tale of Two Sisters KBS Oyuncu Ödülleri
*2004 En Ýyi Yeni Aktris Ödülü
*2004 Ýzleyicininz Seçimi Ödülü
*2004 En Ýyi Çift Ödülü (So Ji Sub ile I'm Sorry I Love You dizisinde)
*2004 Netizen Ödülü MBC Kore Film Ödülleri
*2003 En Ýyi Yeni Aktris Ödülü - A Tale of Two Sisters Pusan Uluslararasý Film Eleþtirmenleri Ödülleri
*2003 En Ýyi Yeni Aktris Ödülü - A Tale of Two Sisters Film Eleþtirmenleri Ödülleri
*2003 En Ýyi Yeni Aktris Ödülü Yönetmenin Kesimi Ödülleri
*2003 En Ýyi Yeni Aktris Ödülü
*1998 Ceci Daesang
------------------------------------
English:
Name: 임수정 / Im Soo Jung (Im Su Jeong) Also known as: Lim Soo Jung Nickname: Babyface Profession: Actress and model Birthdate: 1980-Jul-11 Birthplace: Seoul, South Korea Height: 167cm Weight: 45kg Star sign: Cancer Blood type: A Family: Younger brother Education:Suwon University Hobbies: Music and drawing Talents: Dancing and playing the piano Talent agency: N.O.A Entertainment
TV Shows
Deep Sadness - Y2K
I'm Sorry - Kim Jang-Hoon
Calling Elvis Recognitions
2004 KBS Drama Awards: New Actor Award
2004 KBS Drama Awards: Best Couple Award (with So Ji Sub in Sorry I Love You)
2004 KBS Drama Awards: Popularity Award
2004 KBS Drama Awards: Netizen Award
2003 MBC Film Festival: New Face Award
2003 Blue Dragon Movie Awards: Best New Female Actor
2003 Pusan Film Festival Critics Choices: Best New Actress
2003 Director's Cut: New Face Award
1998: Ceci Daesang
KORE SEVER ÝNSANLAR KAFESÝ JÝNMÝ'DE KORE FÝLM GÜNLERÝ BAÞLADI! SEN NEREDESÝN ? ~~~
Sad movie ... Bu filminde çok beðenmiþtim onu ..Çok güzeldi o filmdi ..Bence yani
Ýngilizce... Çok güzel bir filmdi bence ..Orada miyon tipli olmasýný çok iyi kullanýyordu ..27 yaþýnda ama filmde 18-17 yaþlarýnda bir kýzý canlandýrýyordu
Çok fazla resmi yok malesefki ..Bulduklarýmý ekledim ... Bence oyunculuðu iyi bir bayan
Im a cyborg filminide izledikten sonra onun baþlýðýnýn siteye eklenmesi gerektiðini düþündüm
(Bu Mesaj 05-10-2010 03:36 PM deðiþtirilmiþtir. Deðiþtiren : dadl_u.)
Canýmsýn Yeþim !!! Im a cyborg daki Unniem bu Bunun da lakabý bebek yüzlüymüþ Cýk oturmuþ Dudaklarýna bitiyorum kýzýn ..çok tatlý..Gerçekten bnim favori oyuncularýmdan..
Sad Movie yi þu an için düþünmüyorum A Moment bni 1 yýl yetecek kadar aðlattý zaten ama A Tale of 2 Sisters süper bir film..Yani Korenin gelmiþ geçmiþleri listesinde ilk 20 de Bu filmi Begüm izlemiþti sanýrým Bizim Bay Lee Do Hyung umuz da oynuyordu Bn ilk onu izlemeyi düþünüyorum
I'm a cyborgun resimlerini gördüðümde hep bu kýzý bir yerden tanýyorum hissine kapýlýyodum ve nedenini öðrendim a tale of two sisters ben izlemiþtim o filmi harika bi film ve ordaki rolü en sonda aðlatmýþtý beni:( oyunculuðunu da o filmden bildiðim için çok rahatlýkla söyleyebilirim ki oyunculuðu fazlasýyla iyi topic için teþekkürler yeþimim tatil dönüþü iki filmini de izlicem eminim favorilerime girecektir su jung unnie
birþey deðil ... ya3 tane filminii izledim ve üç filmdede farklý farklý rollerdeydi ... ve bence bütün rolleri üstüne yakýþtýrabilen ender oyunculardan ... çokta tatlý bayan ..
sad movie dizisinde çok güzeldi ya .. o filmde çok beðenmiþtim onu
KORE SEVER ÝNSANLAR KAFESÝ JÝNMÝ'DE KORE FÝLM GÜNLERÝ BAÞLADI! SEN NEREDESÝN ? ~~~