Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP

Tam Versiyon: Korea-Fans 2. Tokat Bulusmasi / Korea-Fans 2nd Tokat Meeting
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Hintli arkadasi da bize benzetmissiniz tebrik ediyorum sizleri Smile kasik felan yok orda bati nasil yediniz yoksa resim çekinmeden yiyip kaldirdiniz mi ? Smile ne güzel "supo" bi gün geçirmissiniz belli oluyor resimlerden Smile Ben de olmak isterdim Sad
(18-09-2011, Saat: 2:30)a.betul yazdı: [ -> ]Hintli arkadasi da bize benzetmissiniz tebrik ediyorum sizleri Smile kasik felan yok orda bati nasil yediniz yoksa resim çekinmeden yiyip kaldirdiniz mi ? Smile ne güzel "supo" bi gün geçirmissiniz belli oluyor resimlerden Smile Ben de olmak isterdim Sad
Bat agzi kapakli olan porselen kaptaydiSmile Jinho kasik gelene kadar çubuklarla birazcik yediSmile

evet ya onuda kendimize benzettikSmile ayse cidden çoook güzeldi ya Jinho ya da özellikle sordum oda çok memnun kaldigini söylediSmile
Bat ve Chopstick ha ! Biggrin Biggrin güzel ikili Smile Ne güzel çok sevindim peki Hintli arkadas? Onunla konustunuz mu neler düsünmüs neler hissetmis vb Smile
yok Hintli arkadas sonradan geldi erken gittiler. Bir de ilgi daha çok Jinho'daydi.
yaa bende orda olmaliydimm Sad Bide resimlerde korece kitap gördüm nerden aldiniz bende almak istiomdaa ??
Ah süper bir gündü. Hiç unutamayacagim bir gündü. Smile
Evet harikaydi Jin Ho eniste çok kibardi adi personal taste'de oppami hatirlattigi için dahada çok sevdim galiba Smile
(18-09-2011, Saat: 20:58)banu_LMH yazdı: [ -> ]Evet harikaydi Jin Ho eniste çok kibardi adi personal taste'de oppami hatirlattigi için dahada çok sevdim galiba Smile

cidden banu ya sen söyleyince aklima geldi Smile)) LMHSmile))) jin hoSmile))
kizlar sizlerde fotograf yok mu? farkli fotograflar eklemek istediklerinizSmile bekliyoruz diger fotograflari daSmile
Sayfalar: 1 2 3